Eduix osallistuu Peppi-kehittäjäpäiville 5.–6.6.2023

Eduix on mukana tämänkin vuoden Peppi-kehittäjäpäivillä, joita vietetään konsorition kymmenvuotisjuhlien merkeissä  5.–6.6.2023 Metropolian Myllypuron kampuksella.

Tule juttelemaan ständillemme tai nykäise hihasta iltatapahtumassa. Tapahtumaan osallistuvat Joonas Anttalainen, Kaija Asp, Leena Tuomela, Minna Ilmén, Pauliina Halme (5.6.) ja Päivi Kuusisto (5.6.).

Lisätietoa tapahtumasta

Case Hakemuksesta maksuun

E-lomake-klinikoissa pureudumme joka kuukauden toinen torstai ajankohtaisiin ja asiakkaiden toivomiin E-lomake-toteutuksiin. Klinikan kesto 30 min ja sen jälkeen on varattu 15 minuuttia aikaa keskustelulle ja kysymyksille. Klinikat ovat maksuttomia.

11.5.2023 pidetyllä E-lomake-klinikalla aiheenamme oli Hakemuksesta maksuun ja Casena Opiskelijoiden ateriakorvaukset työssäoppimisjaksolta.

Lue lisää

Eduix mukana AMK-päivillä Laureassa 3.-4.5.2023

Eduix on jälleen mukana AMK-päivillä. Tänä vuonna suuntaamme Espooseen Laurean Leppävaaran kampukselle toukokuun ensimmäisellä viikolla. Tapahtumaan on osallistumassa yli 300 ammattikorkeakoulun vaikuttajaa.

Tule ständille juttelemaan tai nykäise hihasta iltatapahtumassa.
Tapahtumaan osallistuvat Minna Ilmén ja Pauliina Halme.

Ajankohtainen vinkki: Osbu ja E-lomake

Osallistuvan budjetoinnin, Osbun, käyttö julkisella sektorilla on yleistynyt vauhdilla. Yksi osallistuvan budjetoinnin yleisimmistä toteutustavoista on se, jossa kunnan asukkaat ehdottavat ideoita esim. tietyn kaupunginosan kehittämiseen. Ideoista valitaan asiakasraadin ja kunnan asiantuntijoiden kanssa toteuttamiskelpoiset ideat. Sen jälkeen kunnan asukkaat äänestävät ideoista. Osallistavan budjetoinnin voi toteuttaa E-lomakkeella näppärästi.

Lue lisää

Laurean Peppi pilveen

Laurea on ensimmäinen korkeakoulu, joka käyttää Peppi-järjestelmänsä tuotanto- ja testiympäristöä, liitännäisiä sekä niihin liittyviä integraatiota kokonaisuudessaan Azuren AKS (Azure Kubernetes Service) -pilvipalvelussa.  

”Haluan kiittää koko Eduix:n tähän prosessiin osallistuneita asiantuntijoita sitoutuneisuudesta ja periksiantamattomuudesta – tehtiin jotain uutta yhdessä”

Laurean tietohallintojohtaja Kimmo Pettinen

Lue lisää

HR:n kynästä: Anna hyvän kiertää.

Meillä on ollut tämän vuoden aikana mahdollisuus käyttää tunti kuukaudessa vapaaehtoistyöhön Commun kautta. Yksi tämän vuoden kohokohdista oli kesäpäivien aikana toteutettu vierailu Viola-kodissa. Ennen Viola-kotiin menoa jokainen meistä sai nauttia toimistolla töiden lomassa Maj kauneus- ja hyvinvointiyrityksen tarjoamista palveluista.

Lue lisää