Kevään täydeltä tapahtumaa ja tapahtumatonta

Kuitenkin se tuli yllättäen. Muistan ajatelleeni vielä alkuvuodesta, että mitä Röngän Matti YLEllä nyt noin aktiivisesti Wuhanista uutisoi. Muutaman kuukauden kuluttua kävin kaupassa ja ostin muutaman pussin puuroa kaappiin – ihan vain varoiksi. Jo seuraavalla viikolla kuuntelimme Eduixilla pääministeri Marinin vakaata puheenvuoroa Suomen rajojen sulkemisesta ja historiallisesta poikkeuslain käyttöönotosta. 

Vastuualueelleni vuosi 2020 alkoi positiivisen kiireisenä. Kansainvälistymistavoitteemme konkretisoituivat, kun Eduixin kansainväliset verkkosivut julkaistiin (ks. www.eduix.com) ja tiimi vahvistui koulutuksen asiantuntija Lais Oliveira Leitellä (Lais on tekee osa-aikaisesti tutkimusta UEF:lla ja kirjoittaa opetussuunnitelmien kehittämiseen liittyvää väitöskirjaa). Alkuvuodesta käynnistimme myös kaksi vuotta kestävän Education Digitalization Transformation (EDUDITRA) -tutkimushankkeen Haaga-Helian kanssa. Samoihin aikoihin sitouduimme EUNIS 2020-konferenssin pääsponsoriksi ja ilmoittauduimme mm. Brasilian BETT Educariin Education Finlandin delegaatioon. 

Jatka lukemista Kevään täydeltä tapahtumaa ja tapahtumatonta

Hallinnoi ilmoittautumisia ja sähköisiä prosesseja E-lomakkeella

E-lomake on asiakkaillamme laajassa käytössä erilaisten hallinnollisten prosessien hoitamisessa, ilmoittautumisissa, tutkimustiedon keruussa ja ja palautteiden vastaanotossa. Isoilla asiakkaillamme on kymmeniä tuhansia erillisiä lomakkeita, ja yksittäisillä lomakkeilla kerätään jopa kymmeniä tuhansia tallennuksia.

Olemme paketoineet E-lomakkeesta Campusonline-ilmoittautumisten hallintaan soveltuvan tuotteen, jonka saatte käyttöönne joko tähän tarkoitukseen rajattuna tai sisältäen vapaasti myös muiden sähköisten prosessien hallintaan käytettävän järjestelmän. Kysy lisää: partners@eduix.fi.