Yritys

Koulutussektorin tietojärjestelmien pikkujättiläinen

80 % Suomen korkeakouluista ovat asiakkaitamme. Tarjoamme asiakkaillemme integraatioratkaisuja ja ylläpitopalvelua, omia tuotteitamme unohtamatta. 

Eduixin logo

Meitä on yli 40 ja työskentelemme ympäri Suomea. Meitä yhdistää aito halu toimia asiakkaan edun mukaisesti, työskennellä yhteiskunnallisesti merkityksellisten asioiden parissa ja tarjota laadukkaita ohjelmistoja asiakkaillemme.

Eduix on perustettu vuonna 1996

Mielenkiintoiset työtehtävät, ratkaisujen keksiminen, joustavuus ja vaikuttamismahdollisuudet työssä – mm. näistä koostuu työn ilo, sujuvuus ja mielekkyys Eduixilla (eduixlaisten suusta kuultuna)!

Eduixin kotipesä on Tampereella, tarkemmin Commercen talossa keskustorilla. 

Vaikka tamperelaisuus onkin yksi eduixlaisuuden peruskivistä, meitä löytyy lähes joka kolkasta ympäri Suomen; Hämeestä, Savosta, Lapista, Turun seudulta, Satakunnasta ja pääkaupunkiseudulta.

Meille etä- ja hybridityö on arkipäivää.

Eduixin toimisto Finlayssonilla Tampereella

Eduix yrityksenä

Eduix sai alkunsa kolmen kaveruksen – Rami Heinisuon, Elina Kallion sekä Samuli Lintulan – ideasta yhdistää osaamisensa. Yrityksen ensimmäinen asiakastyö oli sarjakuvayhtiö Semicin nettisivut. Ensimmäisiä asiakkaita oli myös tanskalainen NORDUNET, jonka kanssa menestyksekäs yhteistyö jatkuu edelleen.

”Tuotteen tai palvelun menestys selitetään usein uniikilla idealla, joka tekee maagisella kädellä yrityksestä ja sen omistajista rikkaita. Todellisuus on aivan toisenlainen: asiakkaiden tarpeet pitää tunnistaa, ja heitä pitää kuunnella. Tuote tai palvelu toteutetaan ja testataan sen perusteella ja jatkokehitetään käyttökokemusten mukaan.”
– Rami Heinisuo

Vastuullisuus ja vaikuttavuus

Yritysvastuu on vastuunkantoa yrityksen sosiaalisista, taloudellisista ja ympäristövaikutuksista. Eduixilla yritysvastuu painottuu sosiaalisiin, ihmisiin kohdistuviin vaikutuksiin. Ihmisiin kohdistuvat vaikutukset konkretisoituvat Eduixin toiminnassa, tuotteissa ja palveluissa.

Eduixin päivittäisten palveluiden piirissä on satoja tuhansia opiskelijoita, opettajia ja kuntalaisia.  

Eduixin vastuullisuusperiaate

Code of Eduix on tapa, jolla yrityksemme ja työntekijämme toimivat huolellisesti ja vastuullisesti kaikessa mitä teemme. Se vastaa konkreettisesti mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten toimimme? Miten palveluita kehitetään ja toimitetaan resurssiviisaasti ja kestävästi?
  • Kuinka hallitsemme riskejä? Miten tietoturvasta huolehditaan?
  • Miten huolehdimme tuotteidemme saavutettavuudesta ja käytettävyydestä?
  • Miten huolehdimme henkilötietojen suojasta?
  • Miten huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista työssä?
  • Miten toimimme kannattavasti ja kestävästi?
  • Millaisen ympäristöjalanjäljen jätämme?
  • Millaisen digitaalisen jalanjäljen jätämme?
Skip to content