Eduplan Ella - Jatkuvan oppimisen verkkokauppa

Ella mahdollistaa koulutustarjonnan paketoimisen jatkuvan oppimisen tarpeisiin sopivaksi lähdejärjestelmästä riippumatta. 

Ella – verkkokaupparatkaisun käyttäjäorganisaatioiden määrä kasvaa jatkuvasti – liity joukkoon! 

Kuvakaappaus sovelluksesta Ella

Ella – Näyteikkuna opetustarjontaan

Opetustarjonnan markkinointi on Ella-verkkokaupan avulla näyttävää ja helppoa. Ellassa koulutustarjontaa saa tuotua esiin kiinnostavasti, monipuolisesti ja puhuttelevasti, ja tietenkin oppilaitoksen brändi-ilmeen mukaisesti. 

Jatkuvan oppijan polut, poikkitieteelliset kokonaisuudet ja maksuttomien webinaarien ja tapahtumien nostaminen esille ovat vain muutamien klikkauksien päässä. Verkkokaupparatkaisumme sisältää koko polun opintotarjonnasta ilmoittautumisten käsittelyyn ja hyväksyntään asti.

Miksi Ella?

Luo ennennäkemättömiä koulutuskokonaisuuksia

Koulutustarjonnan voi ryhmitellä teemoittain, toteutusajoittain tai perinteisesti koulutusaloittain. Mielikuvitus on rajana! 

 

Ei päällekäistä työtä - tiedot järjestelmästä toiseen integraatioiden avulla

Verkkokaupan sisältöä ei tarvitse luoda alusta asti, vaan Ellaan on siirrettävissä tiedot opinnoista rajapintojen kautta. Opinnot voi paketoida kokonaisuuksiksi, tarjota oppijoille verkkokaupassa sellaisenaan tai tietoja voi rikastaa tarpeen mukaan. Ellan sisällöt saadaan myös siirrettyä tiedot eteenpäin esimerkiksi kansallisiin portaaleihin. 

Maksutonta tai maksullista koulutusta – kaikki samalla tarjottimella!

Tarjoatteko webinaareja tai tapahtumia sidosryhmillenne? Onko osa tapahtumista maksullisia ja osa maksuttomia? 

Ella tarjoaa ratkaisun koulutustarjonnan esittämiseen, olivat ne sitten avoimia tai maksullisia.

Skip to content