Etsimme Senior Full Stack -kehittäjiä

Eduix on vuonna 1996 perustettu ohjelmointiin keskittynyt ohjelmistotalo, jonka pääkonttori sijaitsee Tampereella ja työntekijät ympäri Suomea. Tuotamme asiakkaillemme asiantuntevia ratkaisuja ja vastaamme omista töistämme. Emme vuokraa asiantuntijoita eteenpäin.

Etsimme nyt kokeneita ratkaisijoita työskentelemään kanssamme uusien tuotteiden ja ominaisuuksien sekä ylläpitotehtävien parissa. Tarjolla on eri ikäisiä ja eri teknologioilla tuotettuja ohjelmistoja, integraatioita, koulutusta ja konsultointia, työtä asiakasrajapinnassa ja kaukana sen takana. Meillä voit oikeasti itse vaikuttaa siihen, millaiseksi työnkuvasi muodostuu.

Edellytämme, että kykenet itsenäisesti tekemään ratkaisuja ja selvittämään ongelmia. Hahmotat laajoja järjestelmäkokonaisuuksia ja pystyt omaksumaan uusia teknologioita. Meidän kokemuksemme mukaan tarvitsemamme osaaminen on yleensä syntynyt kokemuksen kautta. Meille ei ole merkitystä sillä, onko kokemuksesi karttunut työelämässä vai harrastuneisuuden kautta, kunhan pystyt osoittamaan, että kokemusta on.

Työssäsi kirjoittamasi koodi vaikuttaa suoraan satojen tuhansien suomalaisten korkeakoulujen opiskelijoiden ja työntekijöiden arkeen.

Odotamme innolla pääsevämme tutustumaan sinuun ja työnäytteisiisi!
Täytä hakemus ja liity kasvavaan joukkoomme!

Blogimme

Esittelyssä: Aimoa-Populus-integraatio 11.4.2024

Aimoa palvelee luottamushenkilöitä heidän toimikautensa aikana erilaisissa ilmoitus- sekä palkkio- ja korvausasioissa. Palvelu digitalisoi ja yhtenäistää käsittelyprosessin. Toiminnallisuutta voidaan edelleen laajentaa integraatioin. Aimoa-Populus-integraatio esittelyssä 11.4.2024

Lue lisää...

Kaikki artikkelit ja asiakastarinat löydät blogisivultamme

Skip to content