Eduplan ilmoittautumispalvelu

Eduplan ilmoittautumispalvelulla tarjoat vaivattoman kanavan ilmoittautua ei-tutkintoon johtavan koulutuksen maksuttomille tai maksullisille opinnoille.    

Kuvankaappaus sovelluksesta Eduplan Ilmoittaumispalvelu

Eduplan ilmoittautumispalvelu – Ilmoittautumisten hallintaa

Ilmoittautumispalvelu on tarvittaessa täysin automaattinen kanava ilmoittautumisesta aina oppijan tietojen siirtoon opintohallinnon taustajärjestelmään. Ei-tutkintoon johtavan koulutuksen hallinnointi ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Miksi ilmoittautumispalvelu?

Helpota ilmoittautumista

Palvelu takaa vaivattoman prosessin niin ilmoittautumisen kohteen hallinnoijalle kuin ilmoittautujallekin. 

Ilmoittautumisen kohteet tuodaan taustajärjestelmästä ja/tai lisätään paikallisesti. Ilmoittautumisaika on käynnissä automaaisesti, ja palvelu seuraa paikkamäärän täyttymistä.

Käsittele tunnistautumista ja maksuja luotettavasti

Ilmoittajan tunnistautumiseen voi käyttää suomi.fi-tunnistautumista. Ilmoittautumispalvelun avulla hoidat vaivattomasti käyttäjien maksuliikenteen. Maksukanavavaihtoehdot ovat Paytrail tai Ceepos. Alennusprosentit ovat mahdollisia, samoin tuotekohtainen hinnoittelu.

Muodosta opiskeluoikeudet opintohallinnon järjestelmään

Opinnoille ilmoittautuneiden tiedot siirretään opintohallinnon taustajärjestelmään automaattisesti. Opiskeluoikeuden voimassaolo tarkistetaan ja uusi oikeus lisätään tai vanhaa päivitetään sovittujen sääntöjen mukaisesti. 

Skip to content