Eduplan Ilmoittautumispalvelu

Eduplan ilmoittautumispalvelulla tarjoat vaivattoman kanavan ilmoittautua jatkuvan oppimisen maksuttomille tai maksullisille opinnoille.

Ilmoittautumispalvelua voi käyttää joko osana Ella – Verkkokaupparatkaisua tai itsenäisenä ratkaisuna jatkuvan oppimisen ilmoittautumisten hallintaan.

Kuvankaappaus sovelluksesta Eduplan Ilmoittaumispalvelu

Eduplan ilmoittautumispalvelu – Ilmoittautumisten hallintaa

Ilmoittautumispalvelu on tarvittaessa täysin automaattinen kanava ilmoittautumisesta aina oppijan tietojen siirtoon opintohallinnon taustajärjestelmään. 

Jatkuvan oppimisen asiakkaiden ilmoittautumisten hallinnointi ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Miksi ilmoittautumispalvelu?

Helpota ilmoittautumista

Palvelu takaa vaivattoman prosessin niin ilmoittautumisen kohteen hallinnoijalle kuin ilmoittautujallekin. 

Ilmoittautumisen kohteet tuodaan taustajärjestelmästä ja/tai lisätään paikallisesti. Ilmoittautumisaika on käynnissä automaaisesti, ja palvelu seuraa paikkamäärän täyttymistä.

Hakijoiden tunnistautuminen ja maksut luotettavasti Suomi.fi -palveluilla

Ilmoittajan tunnistautumiseen voi käyttää suomi.fi-tunnistautumista. Ilmoittautumispalvelun avulla hoidat vaivattomasti käyttäjien maksuliikenteen. Maksukanavavaihtoehdot ovat Paytrail tai Ceepos. Alennusprosentit ovat mahdollisia, samoin tuotekohtainen hinnoittelu.

Opiskeluoikeudet opintohallinnon järjestelmään ilman manuaalista työtä

Opinnoille ilmoittautuneiden tiedot voidaan siirtää opintohallinnon taustajärjestelmään automaattisesti tai tiedostosiirtona. 

Siirrossa opiskeluoikeuden voimassaolo tarkistetaan ja uusi oikeus lisätään tai vanhaa päivitetään sovittujen sääntöjen mukaisesti.  

Skip to content