Aimoa

Eduixin uusi Aimoa palvelee luottamushenkilöitä digitalisoimalla ja yhtenäistämällä ilmoitus- ja korvausasioiden käsittelyprosessin. Palvelun avulla asiointi on läpinäkyvää, ja luottamushenkilöiden ja käsittelijöiden välinen tiedonkulku nopeutuu.

Tarjoamme Aimoan SaaS-palveluna ja se toimii moniorganisaatioperusteella, jolloin luottamushenkilö voi vaihdella asiointiorganisaatiota saman palvelun sisällä vaivattomasti.

Kuvakaappaus sovelluksesta Aimoa

Aimoa – Edistä luottamushenkilöiden arkea

Aimoa on kuntien, hyvinvointialueiden, maakuntaliittojen ja seurakuntayhtymien tarpeisiin kohdennettu sähköinen asiointipalvelu.

Palvelun käyttöönottoon on saatavilla tukea: tarjoamme sekä konsultointia prosessien digitalisointiin että Pääkäyttäjä -palvelua. Palvelun käyttäjät tunnistetaan vahvasti Suomi.fi-integraation avulla.   

Yli 70 % luottamushenkilöistä toimii useammassa kuin yhdessä luottamustoimessa. Tämän vuoksi Aimoa kannattaa ottaa koko alueelle käyttöön; tarjoamalla luottamushenkiöille saman järjestelmän maakunta-, hyvinvointialue-, kunta- ja jopa seurakuntatasolla, luottamushenkilö voi vaihtaa asiointiorganisaatiota suoraa käyttöliittymästä ja hallinnoida omia tietojaan keskitetysti.

Miksi Aimoa?

Tehostaa työtä

Aimoa tehostaa asioinnin prosesseja tarjoamalla luottamustoimen hallintaan liittyvät tiedot, työkalut ja asiakirjat yhdessä paikassa.

Aimoan käyttäjät voivat hyödyntää palvelussa olevia perusraportteja, tai niitä voidaan toteuttaa tarpeen mukaan asiakaskohtaisesti.

Lisää läpinäkyvyyttä

Luottamushenkilö näkee ilmoitustensa ja hakemustensa tilan reaaliaikaisesti Aimoassa. Lisäksi valitut tiedot voidaan julkaista automaattisesti esimerksi kunnan nettisivuilla.

Aimoassa on myös luottamushenkilön luottamustoimet ja -kaudet kootusti. 

Edistää tietojenkäsittelyä

Aimoan avulla minimoit manuaalisen tiedonkäsittelyn tarpeen. Ei enää erillisiä sähköposteja, lomakkeita tai täydennyspyyntöjä.

Aimoasta on saatavilla integraatioita asianhallintajärjestelmiin, sähköiseen arkistoon ja esimerkiksi palkanhallintajärjestelmään. Mitä vähemmän manuaalista työtä, sitä vähemmän riskejä ja tietojen siirtymiseen liittyviä viiveitä.

Skip to content