Case Verkkomaksaminen

E-lomake logo

E-lomake-klinikalla 10.8.2023 paneudutaan verkkomaksamiseen. Asiakkaamme hyödyntävät verkkomaksamista mm. maksullisten kurssien ja leiri-ilmoittautumisten yhteydessä. Verkkomaksamista hyödynnetään myös palvelumaksuissa esim. maksullisessa tietopalvelussa sekä yhä enenevässä määrin lahjoitusten keräämisessä. Maksaminen tapahtuu lomakkeen tallennuksen yhteydessä ja onnistuneesta maksutapahtumasta saadaan välittömästi tiedot lomakkeelle.

E-lomake-palveluun on integroitavissa Valtiokonttorin Suomi.fi -maksut -palveluun, jota Laki hallinnon yhteisistä sähköisen asioinnin tukipalveluista velvoittaa käyttämään julkishallinnon organisaatioissa, kun sähköiseen asiointiin liitetään verkkomaksamisen palvelu. Yrityksille E-lomake-palveluun on integroitavissa Paytrail-maksaminen.

Lisätietoja:

E-lomake-klinikat pidetään joka kuukauden toinen torstai klo 15. Klinikoilla pureudutaan ajankohtaisiin ja asiakkaiden toivomiin aiheisiin.

Katso tulevat E-lomake-klinikat ja ilmoittaudu mukaan!
https://e-lomake.fi/lomakkeet/6984/lomake.html

Eduixin webinaarit ja koulutukset: https://eduix.fi/ilmoittaudu/

Blogimme

Esittelyssä: Aimoa-Populus-integraatio 11.4.2024

Aimoa palvelee luottamushenkilöitä heidän toimikautensa aikana erilaisissa ilmoitus- sekä palkkio- ja korvausasioissa. Palvelu digitalisoi ja yhtenäistää käsittelyprosessin. Toiminnallisuutta voidaan edelleen laajentaa integraatioin. Aimoa-Populus-integraatio esittelyssä 11.4.2024

Lue lisää...

Kaikki artikkelit ja asiakastarinat löydät blogisivultamme

Skip to content