Kuva Eduixin työntekijöistä

URA

Ura Eduixilla

Mahtavaa, että olet kiinnostunut Eduixista työnantajana. Me Eduixilla suunnittelemme, toteutamme ja toimitamme joustavia digitaalisia työkaluja erityisesti koulutuksen kokonaisvaltaiseen hallintaan. Palveluihimme kuuluvat ohjelmistokehityksen ja ohjelmistojen kokonaisvaltaisten käyttöönottojen lisäksi ylläpitopalvelut ja integraatioiden hallinta sekä konsultointi.

Monipuoliset uramahdollisuudet

Eduixin tekninen toimintaympäristö koostuu asiakaskohtaisista asennuksista, omista servereistä ja pilvipalveluista. Ylläpidämme Peppiä – lähes kaikkien suomalaisten yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opintotietojärjestelmäkokonaisuutta – ja teemme järjestelmään omistajan tilaamaa ohjelmistokehitystä. Tämän lisäksi tarjoamme korkeakouluille, kunnille ja yritysasiakkaille omia tuotteitamme.

Vaikka useat asiakkaamme ovat korkeakouluja ja kuntia, olemme melkein 30-vuotisen historiamme aikana toimittaneet kymmeniä sovelluksia useille eri toimialoille. Pyrimmekin tarjoamaan asiantuntijoillemme monipuolisia tehtäviä sovelluskehityksen eri näkökulmista, aina suunnittelusta ylläpitoon asti.

Eduixin toimisto sijaitsee Commercen talossa Tampereen keskustorin kulmalla. Vaikka tamperelaisuus onkin yksi eduixlaisuuden peruskivistä, meitä löytyy lähes joka kolkasta ympäri Suomen; Hämeestä, Savosta, Lapista, Turun seudulta, Satakunnasta ja pääkaupunkiseudulta.

Siispä etätyöt ovat ok! Voit työskennellä Tampereen toimistolta tai vaikka keittiön pöydän äärestä kotitoimistolta – mikä vain parhaiten sopii. Tärkeintä meille on työn laatu ja tulokset.

Eduixilaisten suusta

Kasvokuva henkilöstä Minna Ilmén

Minna, asiakkuuspäällikkö

”Eduixissa työskennellessä saa vaikuttaa satojen tuhansien opiskelijoiden ja opettajien arkeen ohjelmistojen välityksellä. Merkityksellistä työtä, sitä tämä ainakin on.”

Kasvokuva henkilöstä Jouni Salo

Jouni, järjestelmäasiantuntija

"Eduixissa parasta on työkaverit ja rento, ihmisläheinen kulttuuri."

Avoimet työpaikat

Tietokone

Senior Full Stack Developer

Etsimme jatkuvasti kokeneita ratkaisijoita työskentelemään kanssamme uusien tuotteiden ja ominaisuuksien sekä ylläpitotehtävien parissa. 

Sijainti:
Tampere / hybridi / etä

 

Tietokone

Myynnin työharjoittelijaksi Eduixille?

Etsimme jatkuvasti harjoittelijoita myynnin ja markkinoinnin tehtäviin. 

Jätä meille yhteystietosi sekä avoin hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Olemme sinuun yhteydessä.

Tietokone

Etsimme jatkuvasti lisää osaajia: Jätä avoin hakemus

Oletko myynnin tai ohjelmistokehityksen ammattilainen? 

Jätä meille yhteystietosi sekä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Olemme sinuun yhteydessä.

Viimeisimmät ura-aiheiset artikkelimme

Artikkelit

Urani Eduixilla – Niko Kettunen

Moro! Olen Niko Kettunen, kolmannen vuoden kauppatieteiden opiskelija Tampereen yliopistosta. Tarinani Eduixille työllistymisestä lähti käyntiin johtamisen opintojen kurssilta, jossa pääsin tekemään ryhmätyötä yhdessä Eduixin toimitusjohtaja Rami Heinisuon kanssa. Kuukausia kurssin jälkeen

Lue lisää
Skip to content