Eduplan – Elämän mittaisia opintoja

Eduplanin jatkuvan oppimisen palveluilla palvelette opiskelijoita ja opiskelijaksi aikovia opintojen eri vaiheissa. 

Ella-koulutushaku toimii kiinnostavana näyteikkunana opetustarjontaan. Ilmoittautumispalvelu on palvelu ilmoittautumisten hallintaan. Lukkarikone ja OJP – Opintojaksopalaute ovat työkaluja opiskelijan arjen tukena. 

Eduixin Eduplan tuoteperhe

Ella – Näyteikkuna opetustarjontaan

Ella tarjoaa tehokkaan ja vaivattoman tavan esitellä koulutustarjontaa. Se on yhdistettävissä ilmoittautumispalveluun, jolloin hallitset koko ilmoittautumisketjun, alkaen kohteiden esittelystä maksamisen kautta aina opiskeluoikeuden muodostumiseen. 

Kuvakaappaus sovelluksesta Ella
Kuvankaappaus sovelluksesta Eduplan Ilmoittaumispalvelu

Ilmoittautumispalvelu – Automatisoi opinnoille ilmoittautuminen

Opinnoille ilmoittautuminen on oppijalle helppoa ja vaivatonta. Vahva tunnistautuminen, mahdolliset osallistumismaksut ja ilmoittautumiseen liittyvä viestintä hoituvat kaikki samassa palvelussa. 

Ilmoittautumispalvelussa voit julkaista myös esimerkiksi maksutonta webinaaritarjontaa ja hallinnoida tapahtumien ilmoittautumisia.

Aini – Lisäaikaa opinnoille

Eduplan Aini on korkeakouluille suunniteltu palvelu, joka helpottaa ja nopeuttaa opintojen lisäajan hakemisprosessia.

PALVELU LANSEERATAAN SYKSYLLÄ 2023!

Kuvakaappaus sovelluksesta Aini
Kuvakaappaus sovelluksesta Lukkarikone

Lukkarikone – Järkevämpiä lukujärjestyksiä

Lukkarikone on yli 20 oppilaitoksella käytössä oleva lukujärjestysten hallintatyökalu. Lukkarikone tarjoaa opiskelijoille ja opettajille helpon tavan nähdä ja hallita omia lukujärjestyksiään. Monipuolinen työkalu mahdollistaa lukujärjestysten kokoamisen ja tarjoaa käyttäjilleen selkeän ja helposti luettavan näkymän tuleviin aikatauluihin.

OJP – Pätevää palautetta

OJP – Opintojaksopalaute tarjoaa monipuolisen ja helppokäyttöisen tavan kerätä palautetta koulutuksista. OJP, kuten muutkin tuotteemme, on integroitavissa mihin tahansa opintotietojärjestelmään.

Kuvakaappaus sovelluksesta OJP
Tabletti, jonka näytöllä kuvankaappaus sovelluksesta SDG Scorecard

SDG Scorecard – Kestävyyttä koulutukseen

SDG Scorecard analysoi kestävän kehityksen tavoitteiden (SDG) toteutumista koulu-, yksikkö- ja opetussuunnitelmatasoilla. Tekoälypohjainen työkalu on toteutettu yhteistyössä Headai Oy:n kanssa. 

Työkalu auttaa viemään koulutuksia käytännönläheisesti kohti kestävän kehityksen tavoitteita.

Skip to content