Eduplan – Elämän mittaisia opintoja

Eduplanin jatkuvan oppimisen palveluilla palvelette opiskelijoita ja opiskelijaksi aikovia opintojen eri vaiheissa. 

Ella-koulutushaku toimii kiinnostavana näyteikkunana opetustarjontaan. Ilmoittautumispalvelu on palvelu ilmoittautumisten hallintaan. Lukkarikone ja OJP – Opintojaksopalaute ovat työkaluja opiskelijan arjen tukena. 

Eduixin Eduplan tuoteperhe

Ella – Jatkuvan oppimisen verkkokauppa

Ellan avulla jatkuvan oppimisen opintotarjonta on jatkuvan oppimisen asiakkaiden – siis oppijoiden – saavutettavissa tehokkaasti ja vaivattomasti. Opintotarjonta on ryhmiteltävissä ja paketoitavissa tarpeiden mukaan lähdejärjestelmästä riippumatta.
Ella -jatkuvan oppimisen verkkokaupparatkaisu on yhdistettävissä ilmoittautumispalveluun, jolloin hallitset koko ilmoittautumisketjun, alkaen kohteiden esittelystä maksamisen kautta aina opiskeluoikeuden muodostumiseen. 

Kuvakaappaus sovelluksesta Ella
Kuvankaappaus sovelluksesta Eduplan Ilmoittaumispalvelu

Ilmoittautumispalvelu – Automatisoi opinnoille ilmoittautuminen

Opinnoille ilmoittautuminen on oppijalle helppoa ja vaivatonta. Vahva tunnistautuminen, mahdolliset osallistumismaksut ja ilmoittautumiseen liittyvä viestintä hoituvat kaikki samassa palvelussa. 

Ilmoittautumispalvelussa voit julkaista myös esimerkiksi maksutonta webinaaritarjontaa ja hallinnoida tapahtumien ilmoittautumisia.

Aini – Automatiikkaa opiskeluoikeuden muutoksiin

Eduplan Aini on oppilaitoksille suunniteltu palvelu, joka helpottaa ja nopeuttaa opiskeluoikeuksiin liittyvien muutosten hakemista ja käsittelyä.

Kuvakaappaus sovelluksesta Aini
Kuvakaappaus sovelluksesta Lukkarikone

Lukkarikone – Järkevämpiä lukujärjestyksiä

Lukkarikone on yli 20 oppilaitoksella käytössä oleva lukujärjestysten hallintatyökalu. Lukkarikone tarjoaa opiskelijoille ja opettajille helpon tavan nähdä ja hallita omia lukujärjestyksiään. Monipuolinen työkalu mahdollistaa lukujärjestysten kokoamisen ja tarjoaa käyttäjilleen selkeän ja helposti luettavan näkymän tuleviin aikatauluihin.

OJP – Koulutuksen datapohjaisen kehittämisen tukena

OJP – Opintojaksopalaute tarjoaa monipuolisen ja helppokäyttöisen tavan kerätä palautetta koulutuksista. OJP, kuten muutkin tuotteemme, on integroitavissa mihin tahansa opintotietojärjestelmään.

Kuvakaappaus sovelluksesta OJP
Skip to content