Peppi-palveluiden kilpailutus 2022

Peppi teksti

Eduix Oy on ollut alusta asti keskeisessä roolissa lähes kaikkien suomalaisten korkeakoulujen käyttämän Peppi-järjestelmäkokonaisuuden kehittämisessä. Pepin omistajat Metropolia ammattikorkeakoulu ja Tampereen ammattikorkeakoulu järjestivät syksyllä 2022 avoimen kilpailutuksen, jossa Peppi-kehitykseen haettiin kehittäjäkumppani seuraavaksi viideksi vuodeksi.

Yritykselle ja nimetyille kehittäjille oli asetettu tiukat vaatimukset osaamisesta ja kokemuksesta. Eduix Oy voitti kilpailutuksen selvästi ja pääsemme jatkossakin kehittämään entistä parempaa järjestelmää (lähes) kaikkien suomalaisten korkeakouluopiskelijoiden, opettajien ja opetushallinnon päivittäiseen käyttöön.

Pitkä sopimus antaa tilaajalle mahdollisuuden suunnitella kehitystyötä pitkäjänteisesti ja varmistaa, että sekä Pepin että asiakkaiden prosessit parhaiten tuntevat asiantuntijat ovat mukana ratkaisemassa järjestelmän käyttäjien esille nostamia ja toimintaympäristöstä nousevia kehitysaiheita. 

– Työskentelemme tässä myös itsellemme, koska ylläpidämme yli kahdenkymmenen korkeakoulun Peppi-asennusta ja vastaamme niiden toiminnasta, Eduix Oy:n kehitysjohtaja Leena Tuomela kertoo. 

Lisätietoa Peppi-järjestelmäkokonaisuudesta: https://www.peppi-konsortio.fi/

Blogimme

Kaikki artikkelit ja asiakastarinat löydät blogisivultamme

Skip to content