Eduplan Aini

Eduplan Aini on  prosessityökalu, jolla voi ratkaista erilaisia opiskeluoikeuksiin liittyviä muutostilanteita. Opiskelijan hakemukset, hakemusten käsittely sekä eri opiskeluoikeusmuutostyyppeihin liittyvien prosessien määrittely saman palvelun sisällä. 

Kuvakaappaus sovelluksesta Aini

Aini – Lisäaikaa opinnoille

Opiskelijan hakemus sisältää opiskelijan perustiedot, opiskeluoikeuden tiedot sekä puuttuvat suoritukset (opinnäytetyö, opinnot). Puuttuvien opintosuoritusten tiedot saadaan opintohallinnon taustajärjestelmästä (kuten Peppi tai Sisu). Opiskelija kirjaa hakemukseen vapaamuotoisen suuunnitelman opintojen loppuunsaattamiseksi. Hakemukseen voi liittää liitteen tarvittaessa. 

Miksi Aini?

Käsittelymaksut hakemuksen yhteydessä vaivattomasti

Opiskelija voi hakea lisäaikaa opintoihinsa sähköisesti missä ja milloin vain ja maksaa samalla mahdolliset käsittelymaksut.

Opiskelija voi mm. hakea ja koulutuksentarjoaja myöntää harkinnanvaraista lisäaikaa tutkinnon loppuun saattamiseksi. Lisäajan myöntäminen voi tulla kyseeseen, mikäli opiskelija ei ole suorittanut opintojaan loppuun opiskeluoikeusaikana. Lisäaikaa haetaan opiskeluoikeuden ollessa vielä voimassa.

Vähentää korkeakoulun manuaalista työtä

Kaikki hakemukset ja niihin kuuluvat liitteet ovat yhdessä paikassa tietoturvallisesti ja hakemusten tietosuoja huomioiden; hakemusten käsittelijät voidaan määrittää koulutusohjelmakohtaisesti. Osa hakemuksista voi sisältää käsittelymaksun, osa taas useamman käsittelykierroksen ennen sen hyväksymistä.

Sama prosessi kaikille - korkeakoulun itse määrittämänä

Kaikki hakemukset käsitellään saman, korkeakoulun itse määrittämän prosessin mukaisesti.

Käsittelyketjun korkeakoulutasoinen hallinta vie opinto-oikeuksiin liittyvien muutosten käsittelyn uudelle tasolle.

Skip to content