Tuotteet ja Palvelut

Monipuoliset tuotteet ja palvelut korkeakouluille ja kunnille

Olemme suuunnitelleet ja toteuttaneet pieniä ja suuria ohjelmistoja asiakkaiden tarpeisiin vuosikymmenten ajan eri toimialoille. Suurin osa nykyisistä asiakkaistamme tulee korkeakoulu- ja kuntasektorilta. 

Olemme valmiit yhteistyöhön, oli kyse sitten yksittäisestä projektista, toimeksiannosta tai pitkäjänteisestä tuotekehityksestä. 

Eduixilaisia

Suunnittelemme, kehitämme ja ylläpidämme tuotteitamme asiakasta kuunnellen. Osa asiakkaistamme on käyttänyt tuotteitamme jo kolmella vuosikymmenellä.

Tehokkuutta ja läpinäkyvyyttä

Tarjoamme korkeakouluille Peppi-järjestelmäkokonaisuuden ylläpitoa, konsultointia ja koulutuksia – tässä olemme markkinajohtajia.

Tuotteet ja palvelut

Aimoa

Ilmoita – Hae – Käsittele – Ratkaise.
Luottamushenkilöiden ilmoitusten ja korvaushakemusten tekeminen ei ole koskaan ollut näin vaivatonta.

Aini

Eduplan Aini on korkeakouluille suunniteltu palvelu, joka helpottaa ja nopeuttaa opintojen lisäajan hakemisprosessia.

B2B-sopimuspalvelu

B2B-sopimuspalvelu on automatisoitu sopimusten avaus- ja käsittelypalvelu, joka tarjoaa kattavan ratkaisun B2B-sopimusten luomiseen, allekirjoittamiseen ja seurantaan.

Eduplan

Etsi – Ilmoittaudu – Maksa – Hallinnoi.
Jatkuvan oppimisen tukena opiskelijoille ja korkeakouluille.

E-lomake

Kerää – Käsittele – Viesti.
Suomi.fi -tunnistautumisen avulla varmistut lomakkeen vastaajan henkilöllisyydestä.

Integraatiot

Eduixilla on vuosien rautainen kokemus erinäisistä integraatioprojekteista ja niiden tehokkaasta läpiviennistä.

Koulutus ja konsultaatio

Olemme muun muassa tieto- ja viestintäteknologian, opetuksen, tekniikan, suunnittelun ja prosessinhallinnan asiantuntijoita.

Lukkarikone

Lukkarikone on Peppi-korkeakoulujen henkilöstölle ja opiskelijoille suunnattu aikataulutuksen hallintajärjestelmä, jolla luot tehokkaasti lukujärjestyksiä.

OJP – Opintojaksopalaute

Opintojaksopalautejärjestelmä tarjoaa monipuolisen ja helppokäyttöisen tavan kerätä palautetta opintojaksoista.

Peppi-ylläpito

Tarjoamme korkeakouluasiakkaille Peppi-järjestelmäkokonaisuuden ylläpitoa ja kehitämme kokonaisuutta yhdessä Peppi-konsortion kanssa

Userix / Collecte

Collecte on kotimainen kokoelmahallintajärjestelmä, joka mahdollistaa esineistön tallentamisen digitaaliseen muotoon. Aineistot tallentuvat varmuuskopioituun Collecteen vaivattomasti ja edullisesti.

Ohjelmistokehitys

Suunnittelemme, toteutamme ja toimitamme ohjelmistoja asiakkaiden tarpeisiin. Ideoista toteutukseen kustannustehokkaasti.

Wihi

Wihi on opinnäytetyöprojektien ohjaus- ja hallintajärjestelmä, joka yksinkertaistaa opinnäytetyöprosessia ja vähentää käsityötä.

Osa korkeakoulujen arkea

Ohjelmistomme ja palvelumme ovat keskeinen osa korkeakoulujen arkea Suomessa Tuotteitamme ja palveluitamme käyttää 80 % Suomen korkeakouluista.

Monipuolisesti

Olemme muun muassa tieto- ja viestintäteknologian, opetuksen, tekniikan, suunnittelun ja prosessinhallinnan asiantuntijoita.

Koulutamme

Ideoimme, määrittelemme, kehitämme ja toimitamme ratkaisuja tarpeisiisi. Tarjoamme myös koulutusta niin tuotteisiin kuin tekniseen toimintaympäristöön liittyvistä teemoista. Tutustu ajantasaiseen koulutustarjontaamme.

Asiakaspalvelumme on valmiudessa vuoden ympäri

60 % suomalaisista korkeakouluista ja niiden tuhannet opiskelijat ja opettajat käyttävät ylläpitämäämme Peppi-järjestelmäkokonaisuutta päivittäin. Lisäksi asiakaspalvelumme vastaa Eduixin omien tuotteiden ylläpidosta ja palvelupyynnöistä.

Asiakkaitamme

Luotettavat digiratkaisut

Haluatko kuulla lisää tuotteistamme?

Heräsikö mielenkiinto? Mahtavaa, jutellaan lisää.

Skip to content