Userix / Collecte

Eduixin tytäryhtiö Userix Oy:n Collecte-järjestelmä mahdollistaa esineistön ja kulttuuriaineiston luetteloinnin ja hallinnan kustannustehokkaasti.

Rajapinnan avulla kokoelman tiedot siirtyvät ajantasaisina Finnaan.

Collecte toimii SaaS-palveluperiaatteella. Se on asiakkaalle vaivaton käyttöönottaa ja tuo kustannustehokkuutta kokoelmanhallintaan.

Collecte logo

Collecte

Suomalainen
kokoelmanhallintajärjestelmä,
johon luottaa jo yli 50 museota ja säätiötä.

Aineistojen kuvailu, teoskuvat, vakuutusarvo, kuntotiedot ja esimerkiksi hankintaerään liittyvät tiedot tallentuvat vaivattomasti Collecteen.

Kokoelman digitaalinen hallinta ja inventointi ei ole koskaan ollut näin helppoa ja joustavaa!

Miksi Collecte?

Monipuoliset hakutoiminnot

Museon, säätiön tai arkiston kokoelma digitaalisessa muodossa. Monipuoliset hakutoiminnallisuudet mahdollistavat kokelmatietojen hyödyntämisen museokäytön lisäksi mm. tutkimustarkoitukseen.

Muodosta kokonaisuuksia

Museot voivat säilöä ja jakaa tietoa kokoelmistaan laajalle yleisölle digitaalisessa muodossa esimerkiksi Finna-yhteyden avulla. Kokoelmista voidaan muodostaa kokonaisuuksia, jotka kertovat tarinaa omasta aikakaudestaan tai paikallisesta historiasta.

Asiakkaiden kanssa kehitetty

Aidosti asiakaskeskeinen tuotekehitys vahvistaa käyttäjien mahdollisuuksia vaikuttaa Collecten ominaisuuksiin ja tuleviin versioihin. Collecten ohjausryhmä muodostuu asiakasorganisaatioiden edustajista.
Skip to content