Uudistukset palveluissamme: Eduplan Ella 2.0 ja Eduplan ilmoittautumispalvelu 2.5

Eduplanin logolla koristettu muoto

Kevään viimeinen palveluiltapäivä järjestettiin eilen Eduplan Ellan ja ilmoittaumispalvelun versiopäivitysten parissa. Kuukauden ensimmäisenä torstaina pidettävät palveluiltapäivät jatkuvat kesätauon jälkeen taas syyskuussa. Palveluiltapäivissä esittelemme sekä tuotteidemme tulevia versioita että kokonaan uusia palveluita.

Eduplan Ella 2.0 sisältää toivotun koritoiminnallisuuden, joka mahdollistaa ilmoittautumisen kohteiden keräämisen ja näihin samanaikaisen ilmoittautumisen. Lisäksi jatkossa myös Ellan puolella näytetään vapaiden paikkojen määrä. Päivityksen myötä ylläpitäjä voi määrittää ilmoittautumisen kohteella näytettävät kentät ja niiden keskinäisen järjestyksen

Eduplan Ilmoittautumispalvelu 2.5 -versiossa olemme tuoneet mukanaan monia käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia. Ilmoittautumispalvelu laajenee myös organisaatiokäyttäjien käyttöön, näin ollen jatkossa esimerkiksi yritys voi ostaa koulutuspalveluita. Maksujen osalta olemme kehittäneet järjestelmää siten,että voit suorittaa maksun tietyissä tilanteissa suoraan ilmoittautumisen yhteydessä. Käyttöön tulee myös lukuvuosimaksuun perustuva maksukatto, joka mahdollistaa rajattoman opiskelun, kun tietty maksusumma on saavutettu yksittäisten kurssiostojen kautta. Lisäksi ilmoittautumistyypin alennusprosentti antaa mahdollisuuden tarjota alennuksia eri ilmoittautumistyypeille. 

Versio sisältää myös ilmoittautujan maksunäkymän, mahdollisuuden muokata ilmoittautumista, peruuttaa ilmoittautuminen, tulostaa kuitin, sekä jakaa linkin hyväksyttyjen listasta. Olemme myös laajentaneet tietojen siirtoa Peppi-järjestelmään ja mahdollistaneet lukitun ilmoittautumiskohteen avaamisen käyttöliittymän kautta.

Eduplan Ellan ja ilmoittautumispalvelun uusien versioiden esittelyt ja tarjoukset päivityksistä voit kysyä Minnalta (p. 040 1877 238, minna.ilmen@eduix.fi).

Organisaatio voi ilmoittaa useita osallistujia koulutukseen. Koulutukseen osallistuja itse täyttää tarvittavat ilmoittautumistiedot.

Blogimme

Esittelyssä: Aimoa-Populus-integraatio 11.4.2024

Aimoa palvelee luottamushenkilöitä heidän toimikautensa aikana erilaisissa ilmoitus- sekä palkkio- ja korvausasioissa. Palvelu digitalisoi ja yhtenäistää käsittelyprosessin. Toiminnallisuutta voidaan edelleen laajentaa integraatioin. Aimoa-Populus-integraatio esittelyssä 11.4.2024

Lue lisää...

Kaikki artikkelit ja asiakastarinat löydät blogisivultamme

Skip to content