Case Ulkopuolinen käsittelijä

E-lomake logo

E-lomake-klinikalla 8.6.2023 käsiteltiin mahdollisuutta lisätä organisaation ulkopuolinen henkilö käsittelyketjuun. Ulkopuolinen käsittelijän käyttömahdollisuus on tullut ajankohtaiseksi monissa ja kunnissa ja hyvinvointialueilla, kun käsittelyprosessin kuuluva henkilö on siirtynyt toiseen organisaatioon. E-lomake-ohjelmalla esim. toisen organisaation asiantuntijan lausunto käsiteltävään asiaan voidaan toteuttaa turvallisesti, kiinteänä osana käsittelyprosessia.

E-lomake-klinikat pidetään joka kuukauden toinen torstai klo 15. Klinikoilla pureudutaan ajankohtaisiin ja asiakkaiden toivomiin aiheisiin.

Joulukuun tilaisuus on pyhitetty E-lomakkeen käyttäjien iltapäiväksi. Tilaisuudessa kerromme E-lomakkeen päivityksistä ja uusista ominaisuuksista.

Katso tulevat E-lomake-klinikat ja ilmoittaudu mukaan!
https://e-lomake.fi/lomakkeet/6984/lomake.html

Eduixin webinaarit ja koulutukset: https://eduix.fi/ilmoittaudu/

Blogimme

Esittelyssä: Aimoa-Populus-integraatio 11.4.2024

Aimoa palvelee luottamushenkilöitä heidän toimikautensa aikana erilaisissa ilmoitus- sekä palkkio- ja korvausasioissa. Palvelu digitalisoi ja yhtenäistää käsittelyprosessin. Toiminnallisuutta voidaan edelleen laajentaa integraatioin. Aimoa-Populus-integraatio esittelyssä 11.4.2024

Lue lisää...

Kaikki artikkelit ja asiakastarinat löydät blogisivultamme

Skip to content