Sopimushitaus kuriin – Kuinka nopeuttaa B2B-sopimuksia?

Salkku, jota kiertää teksti "Tuo sopimuskäsittely nykypäivään."

Moni organisaatio kärsii tarpeettoman hitaista sopimusprosesseista. Aikaa kuluu paitsi luottopäätösten ja nimenkirjoitusoikeuksien tarkistamiseen, mutta myös toisten osapuolten tavoittamiseen ja odottamiseen. Esittäisinkin kysymyksen, kuinka pitkään keskimääräinen sopimusprosessi kestää yrityksessänne? Kenties tunnin tai muutaman päivän? Viikon tai yli? Joka tapauksessa riippuen solmimienne sopimusten määrästä aikaa valuu hukkaan kymmeniä, ellei satoja tunteja vuodessa. Tähän pulmaan löytyy yksinkertainen ratkaisu: B2B-sopimuspalvelu.

B2B-sopimuspalvelu on helpoin tapa solmia luotollisia sopimuksia. Automatisoidun luottopäätöksen ja allekirjoitusoikeuksien määrittämisen ansiosta tuot mutkikaankin sopimusprosessin alle kymmeneen minuuttiin. Automatiikan ja vahvan tunnistautumisen ansiosta inhimillisiä virheitä ja luottotappioita voidaan aktiivisesti ehkäistä. Tämän lisäksi läpinäkyvyys lisääntyy kun kaikki osalliset näkevät sopimuksen tilan reaaliaikaisesti palvelun kautta.

Näin helposti sopimusprosessi voi mennä:

  1. Asiakkaan perustiedot täydennetään automaattisesti tämän nimen tai y-tunnuksen perusteella.
  2. B2B-sopimuspalvelu tekee luottopäätöksen yrityksen määrittämän luottopolitiikan pohjalta ja osoittaa allekirjoitusoikeudet.
  3. Vahvasti tunnistautuneiden nimenkirjoitusoikeuksellisten allekirjoitettua sopimus se arkistoidaan.

Palvelu soveltuu hyvin yrityksille jotka solmivat runsaasti sopimuksia toisten yritysten kanssa, kuten hotelli- ja vuokraustoiminnassa, sekä vähittäis- ja tukkukaupassa, että rakentamisen toimialoilla.

Olisko aika siirtyä nykyaikaan ja hylätä manuaaliset sopimusprosessit?

Palvelu on toteutettu yhdessä Asiakastiedon ja Visma Signin kanssa. Lisätietoja:

Blogimme

Kaikki artikkelit ja asiakastarinat löydät blogisivultamme

Skip to content