Wihi - Laatua, läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta opinnäytetöihin

Opinnäytetyöprojektin ohjaus ja hallinta yhdessä paikassa.

Wihi on opinnäytetyöprojektien ohjaus- ja hallintajärjestelmä, joka yksinkertaistaa opinnäytetyöprosessia ja vähentää käsityötä. Wihi on tarkoitettu opiskelijalle, opinnäytetyön koordinaattorille sekä ohjaajalle.

Kuvakaappaus sovelluksesta WIhi

Wihi - Ensiluokkaisia opinnäytetöitä

Wihi on korkeakouluille suunnattu opinnäytetyöprojektien ohjaus- ja hallintajärjestelmä, joka yksinkertaistaa opinnäytetyöprosessia ja vähentää käsityötä.

Miksi Wihi?

Tehosta yhteydenpitoa ja seuraa edistymistä

Wihi avustaa opiskelijaa ja ohjaajaa opinnäytetyön käytännön vaiheista ja tarjoaa työkaluja edistymisen seurantaan. Wihin avulla kaikki opinnäytetöihin liittyvä viestintä säilyy yhdessä järjestelmässä, jolloin ohjaus tehostuu.

Tehostaa organisaatiota

Wihin kautta opiskelijoiden ohjausprosessi helpottuu, mahdolliset opintojen keskeytykset vähenevät, kun oppimisanalytiikan avulla ohjaajat pääsevät antamaan tukea sitä eniten tarvitseville ja työn tuottavuus kasvaa, kun useampi opiskelija saa ohjausta lyhyemmässä ajassa.

Lisää läpinäkyvyyttä

Wihi antaa ohjaajille monia työkaluja ongelmallisilta vaikuttavien tapausten tarkempaan seuraamiseen ja ennaltaehkäisee kopioitujen tai ostamalla toteutettujen opinnäytetöiden riskiä.

Skip to content