Siirry suoraan sisältöön

Peppi-ylläpitoa

Peppi-tietojärjestelmä tukee koulutusorganisaation opetukseen ja koulutukseen liittyviä toimintoja yhdistämällä opiskelijoiden, opettajien sekä opintohallinnon tehtävät saman palvelukokonaisuuden alle. Sen kehitys myötäilee valtakunnallisen OPI-viitearkkitehtuurin mukaisia koulutuksen ja opintojen järjestämisen prosesseja. 

Tämä toiminnanohjauksellinen palvelukokonaisuus sisältää palveluita mm. koulutusten, opetussuunnitelmien, opetustarjonnan sekä opetuksen toteutuksen suunnitteluun ja julkaisuun, opettajien työn suunnitteluun, opiskelijan henkilökohtaiseen opintojen suunnitteluun sekä opintosuoritusten arviointiin. Peppi on tällä hetkellä suunniteltu palvelemaan yliopistoja, ammattikorkeakouluja ja toisen asteen oppilaitoksia. 

Lainaus Peppi-konsortion verkkosivuilta 24.1.2023

Eduix tukee suomalaisia korkeakouluja tarjoamalla niille Peppi-ylläpitoa. Kokonaisuuden ylläpitäminen edellyttää laajaa ymmärrystä Pepin teknologisesta ympäristöstä, osa-alueista sekä korkeakoulujen prosesseista. Eduix on kehittänyt Peppi-kokonaisuutta sen alusta asti sen omistajien Metropolia ammattikorkeakoulun ja Tampereen ammattikorkeakoulun johdolla.

Ajankohtaisia Peppi-kehitykseen liittyviä uutisia blogissamme

Lisätietoja antaa: partners@eduix.fi