Siirry suoraan sisältöön

E-lomake

Lomakkeiden ja sähköisen asioinnin alusta

E-lomake on selainkäyttöinen ohjelmisto ja sähköisen asioinnin alusta, jonka avulla voit laatia ja julkaista monipuolisia verkkolomakkeita.

Avaa E-lomake-vuokrapalvelu nyt

Saat sen nopeasti käyttöösi, jopa saman päivän aikana. Ota meihin yhteyttä.

Sähköisen asioinnin työkalupakki

Tiedon kerääminen on välttämättömyys, ei vaihtoehto. Siksi se kannattaa tehdä toimivammin. E‑lomake-ohjelmistolla toteutettu www-lomake on aito sähköinen lomake, jolla kerätyt tiedot ovat monipuolisesti hyödynnettävissä ja jalostettavissa.

Kuvaus

E-lomake-ohjelmiston avulla teet kyselyitä, hallinnoit ilmoittautumisia ja organisoit sähköistä rekrytointia joustavasti, tietoturvallisesti ja helppokäyttöisesti. Ohjelmassa on toiminnot vastausten lajitteluun ja käsittelyyn, ja voit selata tietoja E‑lomakkeen sisällä tai siirtää ne taulukkolaskenta- ja tilasto-ohjelmistoihin.

E-lomake on myös sähköisen asioinnin alusta. Tallennusten käsittelylle voidaan luoda tarkistus- ja hyväksymisvaiheita, joiden kautta lomakkelle tulleita vastauksia on mahdollista kierrättää organisaation sisällä käsittelijöiden ja vaiheiden välillä.

Ohjelmisto on ollut asiakkaidemme vaativassa tuotantokäytössä jo vuodesta 1999.

Monipuoliset käyttömahdollisuudet

E-lomake mahdollistaa tiedon keräämiseen monenlaisiin tarpeisiin. Tiedonkeräystä varten voit tehdä tilaus-, palaute- ja ilmoittautumislomakkeita. Asiakasrekisterin ylläpitoa varten voit luoda erillisen lomakkeen. Eri lomaketyypeille on valittavissa niille soveltuvia lisäominaisuuksia, kuten varasijasta ilmoittaminen.

Helppo täyttää

Verkossa olevat kyselylomakkeet on helppo täyttää nopeasti, ja ne toimivat selaimella ja mobiililaitteilla. E‑lomakkeessa on mahdollisuus käyttää myös kutsuryhmiä, jolloin lomakkeen täyttäminen on entistä vaivattomampaa.

Tiedot heti hyödynnettävissä

Lomakkeelle tulleet vastaukset näkyvät E‑lomakkeessa heti. Voit tehdä vastauksiin hakuja ja vertailla vastauksia keskenään. Lomakkeen käsittelyssä voit lisätä vastaukseen omia huomioitasi muita vastauksen käsittelijöitä varten. Voit siirtää vastaukset suoraan eri tiedostomuotoihin.

Myös räätälöityjä ratkaisuja

E-lomake on monipuolinen sovellus. Siihen voidaan kuitenkin tarvittaessa lisätä komponentteja erityistarpeisiin. E‑lomakkeesta on myös olemassa laajennettuja versioita, esim. verkkomaksutoiminnot.

Hinnasto

E-lomaketta käytetään Eduix Oy:n palvelimelta. Saat tunnukset palveluun viimeistään tilausta seuraavana päivänä, useimmiten saman tien.

Jos harkitset nykyisen lomakeohjelmistosi vaihtamista E-lomakkeeseen, kysy erikoistarjousta!

TasoKuukausimaksuYlläpitokäyttäjätJulkiset lomakkeetAvausmaksu
Basic60 €53120 €
Advanced72 €105120 €
Professional102 €2010120 €

Huomio:

  • ALV ei sisälly yllä mainittuihin hintoihin.
  • Ylläpitokäyttäjien määrällä tarkoitetaan organisaation henkilöitä, joilla on oikeus kirjautua ohjelmistoon ja tehdä lomakkeita.
  • Julkisten lomakkeiden määrällä tarkoitetaan yhtä aikaa netissä vastattavana olevia lomakkeita. Ohjelmistossa voi olla kuitenkin useampia julkaisemattomia lomakkeita.
  • Kaikilla hintatasoilla lomakkeita voi täyttää rajaton määrä vastaajia.

Mikäli tarpeesi ovat erilaiset, annamme mielellämme räätälöidyn tarjouksen, joka ei sido sinua mihinkään.