Tämän vuoden Eduixin palveluiltapäivät käynnistyvät

Tämän vuoden palveluiltapäivät käynnistyvät torstaina 1.2. ja kellonaika on vanha tuttu 15-15.30. Helmikuun ensimmäisenä torstaina esillä on OJP-opintojaksopalaute.

Palveluun on saatavissa versiopäivitys 2.4, jossa uutena toiminnallisuutena on mm mahdollisuus entistä laajempaan käyttöoikeuksien hallintaan palauteraporteissa. Jatkossa on mahdollista rajata palautteen näkyvyyttä koulutusohjelma, opettaja tai toteutustasolla.

Lisäksi OJP:n kaikille käyttäjäorganisaatioille avoimia yhteisiä käyttäjätapaamisia on kevään aikana kaksi helmikuun 29. ja toukokuun 30. päivä, molemmat klo 15-16. Tunnin mittaisessa tapaamisessa keskustelemme käyttökokemuksista, jaamme hyviä käytäntöjä ja keräämme kehitystoiveita. 

Maaliskuun palveluiltapäivässä on esille Eduplan Aini. Prosessityökalu, jolla ratkaisette erilaisia opiskeluoikeuksiin liittyviä muutostilanteita. Opiskelijan hakemukset, hakemusten käsittely sekä eri opiskeluoikeusmuutostyyppeihin liittyvien prosessien määrittely saman palvelun sisällä. 

Huhtikuussa palveluiltapäivässä on jatkuvan oppimisen ilmoittautumisten hallintaan suunnitellun Eduplanin uusin versio. Toukokuun sessiossa on esillä Hello+!-palvelu. Kevätpuolen palveluiltapäivät päättyvät kesäkuuhun, silloin torstai-iltapäivän puolituntisessa vedämme yhteen kulunutta puolta vuotta ja suuntaamme katseet syksyn sisältöihin.

Tervetuloa osallistumaan. Ilmoittaudu Palveluiltapäiviin ja OJP-tapaamisiin.

Blogimme

Kaikki artikkelit ja asiakastarinat löydät blogisivultamme

Skip to content