Tämä saavutettavuusseloste koskee Eduix Oy:n Wihi-palvelua. Seloste on päivitetty 16.5.2023. Palvelun saavutettavuus on itsearvioitu.

Eduixin tavoite

Digitaalisten palveluiden saavutettavuudessa Eduixin tavoitteena on pyrkiä vähintään WCAG-ohjeiston mukaiseen AA- tai sitä parempaan tasoon, mikäli se on kohtuudella mahdollista.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Digipalvelu täyttää suurimman osan saavutettavuusvaatimuksista.

Ei-saavutettava sisältö

Havaittava

1.3.1 Informaatio ja suhteet A

Kaikkia toisiinsa liittyviä käyttöliittymäelementtejä ei ole merkitty yhtenäiseksi kokonaisuudeksi (fieldset). Otsikot ja kentät on kuitenkin liitetty toisiinsa leimoilla lähdekoodissa. Joissakin taulukoissa on tyhjiä otsikkoelementtejä (th), mutta taulukoiden merkitys selviää sivu-, rivi- ja sarakeotsikoista.

Hallittava

2.1.1 Näppäimistö A

Jotkin pudotusvalikot ovat ns. JavaScript-hyppyvalikoita, jotka lataavat uuden sivun. Tämä saattaa vaikeuttaa navigointia.

Yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Palautelomake

Valvontaviranomainen

Jos huomaat palvelussa saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli palvelun ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Viraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
Puhelinnumero: vaihde 0295 016 000

Skip to content