Hello!+: Entistä laajempaa ylläpitopalvelua Peppi-asiakkaillemme

Tarjoamme Peppi-ylläpitoasiakkaillemme entistä laajempaa ja parempaa palvelua lanseeraamalla uuden Hello!+ -palvelun. Olemme paketoineet asiakkaillemme kokonaisuuden, jonka avulla voimme tukea asiakkaitamme entistä paremmin sekä sisällöllisesti että teknisesti.

Hello+ -palvelu sisältää:

Pääsyn Eduix UKK:n sisältöihin – Olemme toteuttaneet artikkelipankin, jonne olemme koostaneet ratkaisuja ja vastauksia erilaisiin ongelmatilanteisiin vuosien varrelta. Tämän lisäpalvelun saatte käyttöönne nykyisiin Peppi-ylläpitoprojekteihin.

Kuukausittaiset klinikat maksutta käyttöönne – Peppi- ja E-lomake-klinikat eli webinaarit vaihtuvilla aiheilla (2 tuntia vakiopäivänä). Asiakkaat voivat esittää sisältötoiveita ja voivat vaikuttaa tulevien  webinaarien aiheisiin. Webinaarien asiantuntijana toimivat Pepin osalta mm. Hannele Husa ja E-lomakkeen osalta Sirpa Pajula ja Antti Heinänen. Aiheesta riippuen otamme mukaan muitakin asiantuntijoitamme. 

Alennuksen laajentuneeseen koulutustarjontaamme –  Hello+ – asiakkaille -25 % koulutusten listahinnoista syksyn 2023 aikana tehdyistä tilauksista.

Huippuasiantuntijat käyttöönne –  Vuoden 2023 aikana tehtyyn Hello!+- tilaukseen kuuluu 0,5 htp asiakaskohtaista sisällöllistä Peppi ja E-lomake -konsultointia. Asiantuntijoinamme toimivat Hannele Husa (Peppi) ja Sirpa Pajula (E-lomake). Sekä Hannele että Sirpa ovat käytössänne puhelimitse, sähköpostitse tai JIRA-tiketin kautta – mikä vain teille sopii parhaiten. Sirpan ja Hannelen yhteystiedot löydät uudistuneilta nettisivuiltamme.

Lisäksi Hello!+-asiakkaat voivat tilata asiakaskohtaista konsultointia (sisällöllinen tai  tekninen) erikoishintaan syksyn 2023 aikana. Tilaamalla kaksi puolikasta konsultointipäivää (2 x 0,5 htp) saatte kolmannen puolen päivän konsultoinnin kaupan päälle.

Pääsyn syksyn pilottikumppaniksi – Syksyn aikana pilotoimme  2-3 asiakkaan kanssa asiakaskirjeessä kuvatut asetusten hallintatyökalun, raporttidatan visualisointityökalun, automaattipäivityksen ja monitorointiratkaisun siten, että ne ovat käyttöönotettavissa 1.1.2024 alkaen. Pilotointiin valittaville Hello!+-asiakkaillemme vuoden 2024 Hello!+ puoleen hintaan.

Haluatko kuulla lisää? Tule kuulolle, kerromme kokonaisuudesta tarkemmin!

Järjestämme Hello!+-palvelusta esittelytilaisuuden, jossa on mahdollisuus myös kysymyksille. Esittely järjestetään 12.9.2023 kello 12-13. Tilaisuus on avoin Peppi-ylläpitoasiakkaillemme.

Pyydämme ilmoittautumaan E-lomakkeella. Lomakkeella voi ilmoittaa myös, jos aika ei sovi, mutta aihe kiinnostaa. Olemme siinä tapauksessa teihin pikimmiten yhteydessä!

Blogimme

Kaikki artikkelit ja asiakastarinat löydät blogisivultamme

Skip to content