Hello!+: Entistä laajempaa ylläpitopalvelua Peppi-asiakkaillemme

Tarjoamme Peppi-ylläpitoasiakkaillemme entistä laajempaa ja parempaa palvelua lanseeraamalla uuden Hello!+ -palvelun. Olemme paketoineet asiakkaillemme kokonaisuuden, jonka avulla voimme tukea asiakkaitamme entistä paremmin sekä sisällöllisesti että teknisesti.

Hello+ -palvelu sisältää:

Pääsyn Eduix UKK:n sisältöihin – Olemme toteuttaneet artikkelipankin, jonne olemme koostaneet ratkaisuja ja vastauksia erilaisiin ongelmatilanteisiin vuosien varrelta. Tämän lisäpalvelun saatte käyttöönne nykyisiin Peppi-ylläpitoprojekteihin.

Kuukausittaiset klinikat maksutta käyttöönne – Peppi- ja E-lomake-klinikat eli webinaarit vaihtuvilla aiheilla (2 tuntia vakiopäivänä). Asiakkaat voivat esittää sisältötoiveita ja voivat vaikuttaa tulevien  webinaarien aiheisiin. Webinaarien asiantuntijana toimivat Pepin osalta mm. Hannele Husa ja E-lomakkeen osalta Sirpa Pajula ja Antti Heinänen. Aiheesta riippuen otamme mukaan muitakin asiantuntijoitamme. 

Alennuksen laajentuneeseen koulutustarjontaamme –  Hello+ – asiakkaille -25 % koulutusten listahinnoista syksyn 2023 aikana tehdyistä tilauksista.

Huippuasiantuntijat käyttöönne –  Vuoden 2023 aikana tehtyyn Hello!+- tilaukseen kuuluu 0,5 htp asiakaskohtaista sisällöllistä Peppi ja E-lomake -konsultointia. Asiantuntijoinamme toimivat Hannele Husa (Peppi) ja Sirpa Pajula (E-lomake). Sekä Hannele että Sirpa ovat käytössänne puhelimitse, sähköpostitse tai JIRA-tiketin kautta – mikä vain teille sopii parhaiten. Sirpan ja Hannelen yhteystiedot löydät uudistuneilta nettisivuiltamme.

Lisäksi Hello!+-asiakkaat voivat tilata asiakaskohtaista konsultointia (sisällöllinen tai  tekninen) erikoishintaan syksyn 2023 aikana. Tilaamalla kaksi puolikasta konsultointipäivää (2 x 0,5 htp) saatte kolmannen puolen päivän konsultoinnin kaupan päälle.

Pääsyn syksyn pilottikumppaniksi – Syksyn aikana pilotoimme  2-3 asiakkaan kanssa asiakaskirjeessä kuvatut asetusten hallintatyökalun, raporttidatan visualisointityökalun, automaattipäivityksen ja monitorointiratkaisun siten, että ne ovat käyttöönotettavissa 1.1.2024 alkaen. Pilotointiin valittaville Hello!+-asiakkaillemme vuoden 2024 Hello!+ puoleen hintaan.

Haluatko kuulla lisää? Tule kuulolle, kerromme kokonaisuudesta tarkemmin!

Järjestämme Hello!+-palvelusta esittelytilaisuuden, jossa on mahdollisuus myös kysymyksille. Esittely järjestetään 12.9.2023 kello 12-13. Tilaisuus on avoin Peppi-ylläpitoasiakkaillemme.

Pyydämme ilmoittautumaan E-lomakkeella. Lomakkeella voi ilmoittaa myös, jos aika ei sovi, mutta aihe kiinnostaa. Olemme siinä tapauksessa teihin pikimmiten yhteydessä!

Blogimme

Aurinkoista ja rentouttavaa kesää!

Hyvät asiakkaat ja yhteistyökumppanit Lomakausi on jälleen täällä, ja nyt on aika ladata akut! Toivotamme teille kaikille rentouttavaa ja virkistävää lomaa. Nauti ansaitusta tauosta!Palvelemme myös

Lue lisää...

Urani Eduixilla – Niko Kettunen

Moro! Olen Niko Kettunen, kolmannen vuoden kauppatieteiden opiskelija Tampereen yliopistosta. Tarinani Eduixille työllistymisestä lähti käyntiin johtamisen opintojen kurssilta, jossa pääsin tekemään ryhmätyötä yhdessä Eduixin toimitusjohtaja

Lue lisää...

Vain mielikuvitus on rajana E-lomakkeiden käytössä

E-lomake-pääkäyttäjät koulutuksessa 15.5.2024 syvennyttiin E-lomakkeen järjestelmäasetuksiin sekä vaihekäsittelyyn. Myös raportointia, Suomi.fi-tunnistusta ja Suomi.fi-maksuja käytiin läpi. Matkaevääksi pääkäyttäjät saivat tuhdin tietopaketin, jonka avulla aiheisiin voi tarvittaessa

Lue lisää...

Eduix Pedaforum-konferenssissa – 5.-6.6.2024

Tule tapaamaan eduixilaisia Pedaforumissa. Vuosittain järjestettävä Korkeakoulupedagogiikan päivät – Pedaforum on yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pedagogiikan konferenssi. Tänä vuonna 5.-6.6. tapahtuman järjestää Hämeen ammattikorkeakoulu. Tapahtuma järjestetään

Lue lisää...

Eduix mukana Kuntien digiviikolla 3.-7.6.2024

Kuntien digitalisointiviikko on Kuntaliiton järjestämä teemaviikko. Vuonna 2024 kuntien digiviikko järjestetään 3.-7.6. Digiviikon tavoitteena on nostaa digitalisaatioon liittyviä kysymyksiä laajempaan keskusteluun erityisesti kuntanäkökulmasta sekä tulosten

Lue lisää...

Kaikki artikkelit ja asiakastarinat löydät blogisivultamme

Skip to content