Peppi Asiantuntijapalvelut, integraatiot ja laajennukset

Liitännäiset

Peppi-liitännäiset hyödyntävät Pepin rajapintoja ja laajentavat toiminnallisuutta.
Eduixilta Lukkarikone ja Koulutushaku.

Lue lisää

Integraatiot

Eduix apunasi Peppi-järjestelmän integroinneissa

Lue lisää

Peppi-konsortio

Peppi-ohjelmiston käyttöoikeus hankitaan liittymällä konsortion jäseneksi.

Lue lisää

Peppi-tietojärjestelmäkokonaisuus eli opetuksen suunnittelijan ja opettajan palvelut käsittävä avoin SOA-menetelmin rakennettu järjestelmä palvelee yliopistoja, korkeakouluja ja toisen asteen oppilaitoksia. Järjestelmä on tarjolla Suomen oloissa uudenlaisella konsortiomallilla, josta hyötyvät sekä ohjelmistotoimittajat että käyttäjät tasapuolisesti. Peppi integroituu kaikkiin keskeisiin opetusalan kansallisiin tietovarastoihin ja tietojärjestelmiin. 

Peppi kattaa opetussuunnittelun, lukuvuosisuunnittelun ja lukujärjestyssuunnittelun prosessit. Lukujärjestyssuunnittelun työvälineet toimivan sisäänrakennetun varausjärjestelmän kanssa, jossa hallitaan sekä tilojen että muun tyyppisten resurssien (opetustilat, autot, henkilöt, opiskelijaryhmät) varauskalenterit.

Peppi-konsortion tarjonta laajenee kattamaan myös opiskelijan palvelut (opintojen suunnittelu ja seuranta) sekä viranomaisrekisteripalvelut (opinto-oikeudet, suoritukset ja todistukset) vuoden 2015 aikana. Peppi-järjestelmäkokonaisuus on erittäin modulaarinen ja organisaatiokohtaisesti voidaan ottaa käyttöön joko kaikki toiminnot tai vain tietyt toiminnot. 

Eduix on vastannut Peppi-ekosysteemin suunnittelusta ja kehittämisestä alusta alkaen ja olemme asiantunteva kumppani. Tarjoamme käyttöönottopalvelut, ylläpitopalvelut sekä integraatio- ja kehittämispalveluita. Olemme yksi Peppi-konsortion perustajajäsenistä.