Eduix - News

Tags:
Tiedotus

E-lomake-webinaari 26.3.2020 klo 12

25.3.2020

Eduix on työskennellyt prosessien digitalisoinnin parissa jo vuodesta 1996. Meille digitalisointi ei ole vain lomakkeiden muuttamista sähköiseksi, vaan tavoitteena on varmistaa, että kunnan toiminnan ohjauksen ja johtamisen käytössä on koko ajan kattavasti oikea-aikaista ja laadukasta tietoa.

Sähköisen asioinnin alustamme E-lomakkeen avulla hallinnoit kunnan monipuolisia prosesseja tietoturvallisesti ja helppokäyttöisesti. Ohjelmassa on toiminnot tiedon keräämiseen sekä vastausten lajitteluun ja eri työvaiheiden käsittelyyn. Vastauksia voi selata ja käsitellä joko E‑lomakkeessa tai siirtää ne taulukkolaskenta- ja tilasto-ohjelmistoihin. Tallennusten käsittelylle luotavat tarkistus- ja hyväksymisvaiheet varmistavat vastausten tehokkaan käsittelyn organisaation sisällä. Työkalua voidaan käyttää myös opetuksessa esimerkiksi tehtävien tai minikokeiden tekemiseen. Lisätietoa E-lomakkeen sivuilla.

Tervetuloa mukaan kuulemaan lisää E-lomakkeen tuomista mahdollisuuksista torstaina 26.3.2020 klo 12-13. Webinaari järjestetään tässä osoitteessa.

Tiedotus

Hallinnoi ilmoittautumisia ja sähköisiä prosesseja E-lomakkeella

19.3.2020

E-lomake on asiakkaillamme laajassa käytössä erilaisten hallinnollisten prosessien hoitamisessa, ilmoittautumisissa, tutkimustiedon keruussa ja ja palautteiden vastaanotossa. Isoilla asiakkaillamme on kymmeniä tuhansia erillisiä lomakkeita, ja yksittäisillä lomakkeilla kerätään jopa kymmeniä tuhansia tallennuksia.

Olemme paketoineet E-lomakkeesta Campusonline-ilmoittautumisten hallintaan soveltuvan tuotteen, jonka saatte käyttöönne joko tähän tarkoitukseen rajattuna tai sisältäen vapaasti myös muiden sähköisten prosessien hallintaan käytettävän järjestelmän. Kysy lisää: partners@eduix.fi.

Blogi

Meanwhile in Namibia

11.3.2020

Haaga-Helian, Eduixin ja Glowdomin yhteistyö Namibiassa on edennyt ensimmäisiin koekäyttöihin. Helmikuussa Haaga-Helian Altti Lagstedt ja Glowdomin Sebulon David muun muassa valmistelivat E-lomakkeen ja Wihin testausta koulutussektorin edustajien kanssa ja osallistuivat puhujina PyCon Namibia -konferenssiin.

Lue Sebulon Davidin kirjoitus englanniksi Ahaa!-blogissa (linkki aukeaa uuteen välilehteen).

Blogi

Greetings from Mindtrek

26.2.2020

Altti Lagstedt piti Smart City Mindtrek -konferenssissa esitelmän, joka käsitteli opetus- ja oppimisprosessien digitalisointia kasvavilla markkinoilla.

Lue lisää esitelmästä englanniksi (linkki aukeaa uuteen ponnahdusikkunaan).

Blogi

An exciting cooperation agreement

26.2.2020

Tammikuussa 2020 Eduix Oy ja Haaga-Helia aloittivat yhteistyöprojektin, jonka tavoite on löytää kestäviä tapoja prosessien digitalisointiin kasvavilla koulutusmarkkinoilla.

Lue Altti Lagstedtin kirjoitus aiheesta englanniksi (linkki aukeaa uuteen ponnahdusikkunaan).

Blogi

An exciting cooperation agreement

26.2.2020

Kirjoittanut Altti Lagstedt

Tammikuussa 2020 Eduix Oy ja Haaga-Helia aloittivat yhteistyöprojektin, jonka tavoite on löytää kestäviä tapoja prosessien digitalisointiin kasvavilla koulutusmarkkinoilla.

Lue Altti Lagstedtin kirjoitus aiheesta englanniksi (linkki aukeaa uuteen ponnahdusikkunaan).

Tiedotus

Haaga-Helian ja Eduixin tutkimushanke kehittää koulutusprosessien digitalisointia

7.2.2020

Haaga-Helian ja Eduixin kaksivuotinen hanke kehittää uusia toimintamalleja oppilaitosten prosessien digitalisointiin. Lue lisää projektista Haaga-Helian sivuilla.

Tiedotus

Eduix mukana Eunis 2020 -konferenssissa

4.12.2019

Eduix on Platinum Partner Eunis 2020 -konferenssissa Helsingissä 10.–12.6.

EUNIS 2020 tuo yhteen päättäjiä ja ammattilaisia, jotka ovat vastuussa eurooppalaisen korkeakoulutuksen hallinnoinnista, kehittämisestä ja informaatioteknologiasta. Lue lisää konferenssin kotisivuilta.

Blogi

Eduix Namibiassa

4.12.2019

Keskeinen osa palveluittame on ohjelmistojen kehitys, käyttöönotto ja ylläpito. Meidät erottaa muista korkeakouluprosessien ja ohjelmistokehityksen yhdistämisen asiantuntijuus, jonka haluamme jakaa myös muun maailman kanssa.

Teemme yhteistyötä Namibiassa paikallisen kumppanimme Glowdomin kanssa. Lue lisää Ahaa!-blogissa.