Siirry suoraan sisältöön

Palvelumme

Sovelluskehitysprojektit

Suunnittelemme, toteutamme ja toimitamme ohjelmistoja asiakkaiden tarpeisiin. Olemme valmiit yhteistyöhön oli sitten kyse yksittäisestä projektista, toimeksiannosta, tai pitkäjänteisestä tuotekehityksestä.
Ideoista toteutukseen kustannustehokkaasti.

Ohjelmistojen ylläpito

Ylläpidämme itse kehittämämme tuotteet. Lisäksi tarjoamme korkeakouluille Peppi-järjestelmäkokonaisuuden ylläpitoa – tässä olemme markkinajohtajia.

Ota rennosti – ohjelmistot ovat
asiantuntevissa käsissämme.

Tutustu tarkemmin Peppi-ylläpitopalveluumme

Integraatioratkaisut

Pieneltäkin tuntuva tiedonsiirto järjestelmästä toiseen voi olla merkityksellinen ajansäästön ja riskienhallinnan näkökulmasta.

Tuhannet opiskelijat ja suoritustiedot siirtyvät Eduixin integraatioratkaisujen avulla järjestelmästä toiseen päivittäin.

Tuotteemme

Avaa asiakkuus turvallisesti B2B-sopimuspalvelussa

Eduix, Asiakastieto ja Visma Sign ovat kehittäneet yhteystyössä B2B-sopimuspalvelun helpottamaan ja nopeuttamaan turvallista sopimuksen tekoa yritysten välillä. B2B-sopimuspalvelu tarjoaa yhdessä palvelussa kaiken sen mitä tarvitaan sopimuksen tekemiseen yritysten välillä. Palvelu on viimeisintä teknologista kehitystä alalla. B2B-sopimuspalvelu on tehokas työkalu yrityksille, jotka solmivat allekirjoitettavia sopimuksia toisten yritysten kanssa.
Lue lisää kokonaisuudesta Asiakastiedon sivuilta

Tehokkuutta ja läpinäkyvyyttä opinnäytetöihin

Wihi Opinnäytetöiden hallintajärjestelmä kokoaa oppariin liittyvät tehtävät ja viestinnän yhteen ja samaan sovellukseen. Samalla korkeakoulu saa tiedon oppareiden edistymisestä yksikkö- ja koulutusohjelmatasolla ja valmistuvien lukumäärän ennustettavuus parantuu.

Lisätietoja Wihistä

Virtaviivaista käsittelyprosesseja E-lomakkeella

Kerää, käsittele, viesti ja siirrä. Siinä E-lomakkeen ydin; oli sitten kyse kuntalaisilta kerättävästä tiedosta, tutkimusaineistosta tai tapahtumaan osallistujien ilmoittautumisista, E-lomakkeen tehokkailla tiedonkeruu ja -siirto-ominaisuuksilla homma hoituu aikaa ja vaivaa säästäen.

Lisätietoja E-lomakkeesta

Eduplan-tuoteperhe: Markkinoi koulutuksia, hallinnoi ilmoittautumisia ja niihin liittyviä maksuja ja siirrä opiskelijat opintohallinnon järjestelmään

Eduplan tuoteperhe sisältää: Ella-palvelun ei-tutkintoon johtavan koulutuksen markkinointiin, Ilpo-palvelun ei-tutkintoonjohtaviin koulutuksiin ilmoittautumisten ja maksujen hallintaan sekä ITU-palvelun opiskelijoiden tietojen siirtoon ja opiskeluoikeuden luontiin (Peppi-järjestelmään)

Eduplanilla voi markkinoida ja hallinnoida myös mm. järjestöjen koulutustarjontaa.

Kiinnostuitko? Hienoa! Lisätietoja antaa Asiakaspäällikkö Minna Ilmén (etunimi.sukunimi@eduix.fi)

Koulutustarjonta kohti kestävän kehityksen tavoitteita SDG Scorecardin avulla 

Toteutuvatko koulutuksissanne YK:n Kestävän kehityksen tavoitteet (Sustainable Development Goals)? Data sen kertoo; SDG-palvelu esittää mittarit, joiden avulla voi tarkastella koulutuksien linkittymistä kestävän kehityksen tavoitteisiin visuaalisesti ja konkreettisesti.

Palvelu visualisoi koulutusten nykytilannetta opetussuunnitelma- ja yksikkötasolla vertaamalla kuvauksia YK:n kestävän kehityksen tavoitteita koskevaan laajaan tutkimus- ja kuvaustietoon. 

Kiinnostuitko? Hienoa! Lisätietoja antaa Asiakaspäällikkö Minna Ilmén (etunimi.sukunimi@eduix.fi)

Collecten kokoelmahallinta mahdollistaa esineellisen kulttuuriperinnön täyden hyödyntämisen

Collecte on kotimainen kokoelmahallintajärjestelmä, joka mahdollistaa esineistön tallentamisen digitaaliseen muotoon. Aineistolistat ja kuvat tallentuvat varmuuskopioituun Collecteen vaivattomasti ja edullisesti. Collecte on Eduixin tytäryhtiö Userix Oy:n hallinnoima tuote.

Lisätietoja Collectesta

Konsultointi- ja koulutuspalvelut

Olemme muun muassa tieto- ja viestintäteknologian, opetuksen, tekniikan, suunnittelun ja prosessinhallinnan asiantuntijoita. Ideoimme, määrittelemme, kehitämme ja toimitamme ratkaisuja tarpeisiisi. Tarjoamme myös koulutusta niin tuotteisiin kuin tekniseen toimintaympäristöön liittyvistä teemoista. Tutustu ajantasaiseen koulutustarjontaamme.


Heräsikö mielenkiinto? Mahtavaa, jutellaan lisää!

Tutustu tuotteidemme saavutettavuus- ja muihin selosteisiin.