Kirjoittajat

RAMI HEINISUO, toimitusjohtaja

Tietokirjailija ja yrittäjä Rami Heinisuo on Eduixin henki ja sielu, tirehtööri ja teknologiajohtaja. Visiönäärinä hän on uudistanut yhdessä asiakkaiden kanssa Suomea digitalisoimalla kokonaisuuksia, joista muut eivät osanneet edes haaveilla. 

23-vuotiaana Eduixin perustanut Rami on rakentanut pitkäjänteisesti tuotteita ja palveluita Suomessa ja nyt katse siintää kehittyviin maihin, erityisesti Afrikkaan ja Etelä-Amerikkaan. Bill Gatesia seuraava yritysjohtaja vaatii itseltään ja muilta paljon, eikä ainakaan tee itse vähiten. 

Vapaa-ajallaan Rami opiskelee maisteriksi, koodaa ja rakentaa tietokoneita. Historiasta löytyy myös muita taitoja – hän on muun muassa toimittanut Suomen ensimmäistä Internet-lehteä.


PAULIINA HALME, Partner Director

Koulutusalan asiantuntija Pauliina vastaa Eduixilla uusista asiakkuuksista ja kumppanuuksista, kansainvälisistä asioista ja liiketoiminnan kehittämisestä. Ennen Eduixille tuloaan Pauliina työskenteli koulutussektorilla muun muassa opetussuunnitelmatyön ja koulutuksen tietojärjestelmien kehittämisen parissa.

Pauliinalla on paljon eteenpäin vievää energiaa, ja hänen osaamisensa korostuu ihmissuhteiden rakentamisessa, neuvottelupöydissä ja monimuotoisten kokonaisuuksien hallinnassa. Vapaalla Pauliinan löytää ulkoilemasta perheen kanssa tai pelaamasta tennistä, jalkapalloa tai golfia.


KLAUS NYLAMO, Senior Partner

Aina sanavalmis Klaus tunnetaan Eduixilla leikkimielisesti ‘travelling salesmanina’ – muiden vastuidensa ohella hän kun kiertää maailmaa rakentamassa kansainvälisiä kumppanuuksiamme. Hän on tunnustanut Eduixin värejä jo vuodesta 2008, ja on yksi Eduixin omistajista. 

Myyntitehtävien lisäksi Klausilla on vahva tekninen osamainen ohjelmointitoimialasta. Hänen asiantuntemuksensa kattaa laajasti sähköisen asioinnin ratkaisut ja prosessien sähköistämisen asiakaslähtöisillä työkaluilla. Harvassa ovat näillä aihealueilla ne haasteet, joihin hän ei osaa löytää ratkaisua. 

Vapaa-aikaansa Klaus viettää urheillessa. Hänen harrastuksiaan ovat sukellus, ratsastus ja kuntosalilla käynti, ja kesäisin hänet löytää todennäköisimmin maastosta pyöräilemästä joko moottoriavusteisesti tai jalkavoimin.


LAIS OLIVEIRA LEITE, Consultant

Brasiliasta lähtöisin oleva Lais vahvistaa Eduixin kansainvälisen myynnin tiimiä. Hän on ensisijainen yhteyshenkilömme Namibialaiseen kumppaniimme Glowdomiin, ja tekee aktiivista kartoitustyötä kansainvälisistä myyntimahdollisuuksista. Latinalainen Amerikka on aktiivisesti Laisin suurennuslasin alla hänen taustansa ansiosta.

Lais työskentelee osa-aikaisesti Eduixilla, sillä puolet viikostaan hän toimii tutkijana Itä-Suomen yliopistossa. Vapaa-ajan harrastuksenaan hän edistää tohtorinopintojaan, niinikään UEF:ssa ja nauttii Pohjois-Karjalan luonnosta. Laisilla on maisterintutkinnot niin koulutusalalta kuin psykologiastakin.

Laisin ensikontakti Eduixiin on pakko jakaa: Lais käytti tutkimuksessaan E-lomakepalvelumme, johon liittyen hän lähetti Eduixille kehitysehdotuksia. Keskustelut saivatkin jänniä käänteitä, ja nyt Lais on niiden seurauksena kollegamme!


SIRPA PAJULA, Kehittämispäällikkö

Eduix panostaa vahvasti vastuullisuuteen ja haluaa toimia vastuullisuuden etujoukoissa toimialallaan. Tämän haasteen Sirpa otti vastaan aloittaessaan vastuullisuuden kehittämispäällikkönä joulukuussa 2021. Laisin tapaan Sirpa työskentelee Pohjois-Karjalasta käsin.

Sirpan myötä Eduix vahvistaa edelleen kuntasektorin asiantuntemusta. 18 vuoden ajan hän on toiminut kunnassa mm. tietohallinnossa sekä laatu- ja kehittämistehtävissä.

Asiakaslähtöisyydeltä ei pääse välttymään Sirpan kanssa työskennellessä. Hänen asiakaslähtöinen ja kokonaisvaltainen ajattelutapa johtaa jossakin vaiheessa vääjäämättä kehitettävän palvelun prosessin kuvaamiseen – asiakkaan palvelupolku keskiössä.


CHRISTIANA ANDEM, HR-päällikkö

Christianan sydämen asia on työyhteisön työhyvinvointi ja työssäjaksaminen, oppiminen sekä osaamisen kehittäminen. Hän on pitkän linjan opetus- ja koulutusalan ammattilainen ja kokemusta on kertynyt sekä perusopetuksen että ammatillisen koulutuksen puolelta. HR- ja palkkahallinnon asiantuntijakoulutuksen myötä Christiana liittyi osaksi Eduixin tiimiä.

Christiana kutsuu itseään ikuiseksi opiskelijaksi. Tällä hetkellä hän suorittaa mm. työ- ja organisaatiopsykologian opintoja. Vapaa-ajalla aikaa menee lasten harrastuksen parissa jalkapallokentän reunalla, mutta tämän lisäksi hän nauttii mm. lukemisesta ja luonnossa liikkumisesta perheen kanssa sekä show- ja streettanssista.


Toimittajakunta

Blogissamme julkaistaan myös vierailija-asiantuntijatekstejä. Näin saamme julkaistua ajankohtaisiin teemoihin liittyviä puheenvuoroja niin asiantuntijoiltamme kuin yhteistyökumppaneiltamme.