E-lomake-klinikat käynnistyvät

E-lomake logo

E-lomake-klinikoissa pureudumme joka kuukauden toinen torstai ajankohtaisiin ja asiakkaiden toivomiin E-lomake-toteutuksiin. Ilmoittaudu mukaan ja osallistu keskusteluun!

Työkalulla on digitalisoitu kymmeniä prosesseja miltei kolmen vuosikymmenen aikana. Prosessien digitalisoinnin hyödyt ovat kiistattomat:

  1. Tehokkuus: Prosessin digitalisointi nopeuttaa asioiden käsittelyä ja vähentää manuaalisen työn tarvetta.
  2. Virheettömyys: Kun manuaalinen työ vähenee, vähenee samalla mahdollisuus ihmisen tekemiin virheisiin. Lopputuloksena korjaustoimien tarpeen väheneminen.
  3. Kustannussäästöt: Tehokkuuden lisääntyminen ja manuaalisen työn väheneminen luo pitkällä aikavälillä kustannussäästöjä.
  4. Asiakastyytyväisyys: Viestintä eri digitaalisen prosessin käsittelyvaiheissa.
  5. Saatavuus: Digitaalisten työkalujen käyttö mahdollistaa prosessien toteuttamisen joustavasti mistä tahansa, kunhan käytössä on internet-yhteys.
  6. Datankeruu ja analysointi: Prosessien digitalisointi mahdollistaa tietojen keräämisen ja analysoinnin.
  7. Tiedonkulku: Tiedot käsiteltävissä ja siirrettävissä henkilöltä toiselle vaivattomasti.


Mutta mitä prosessien digitalisointi tarkoittaa käytännön tasolla kunnissa, oppilaitoksissa ja yrityksissä? Mihin kaikkeen E-lomaketta käytetään? Tule torstai-iltapäivän klinikoille kuulemaan, oppimaan ja keskustelemaan, mihin kaikkeen E-lomaketyökalu käytännössä taipuu.

MISTÄ ON KYSE? E-lomakeklinikat

MILLOIN? Joka kuukauden toinen torstai-iltapäivä klo 15-15.45

MITEN VOIN OSALLISTUA? Katso aiheet ja ilmoittaudu osoitteessa https://e-lomake.fi/lomakkeet/6984/lomakkeet.html

Tervetuloa mukaan!

Blogimme

Esittelyssä: Aimoa-Populus-integraatio 11.4.2024

Aimoa palvelee luottamushenkilöitä heidän toimikautensa aikana erilaisissa ilmoitus- sekä palkkio- ja korvausasioissa. Palvelu digitalisoi ja yhtenäistää käsittelyprosessin. Toiminnallisuutta voidaan edelleen laajentaa integraatioin. Aimoa-Populus-integraatio esittelyssä 11.4.2024

Lue lisää...

Kaikki artikkelit ja asiakastarinat löydät blogisivultamme

Skip to content