Eduix jälleen mukana korkeakoulujen IT-päivillä 16.-17.11.2022

Vuosittain järjestettävät korkeakoulujen IT-päivät pidetään tänä vuonna Lahdessa LAB-ammattikorkeakoulun ja LUT-yliopiston yhteiskampuksella. Päivät tarjoavat laajan kattauksen esityksiä ajankohtaisia IT-aiheita teemalla ‘IT with a purpose’ kooten paikalle noin 500 korkeakoulujen IT-ammattialaista, johdosta tukihenkilöihin.

Löydät Eduixin osastolta P4 – Tervetuloa!

Mukana messuilla Aleksi Korko, Minna Ilmén, Rami Heinisuo, Markus Varvio ja Leena Tuomela.

Tule kuuntelemaan myös Eduixin Lais Oliveira Leiten puheenvuoro 16.11.2022 klo 15:30, A122 Seminaari -tilaan.

Have you talket to your neighbor yet?

While Africa’s youth unemployment crisis is a global problem, it is also an opportunity for creating the biggest IT talent pool in the world. Finnish HEIs have a crucial role in attracting, identifying, retaining, and building collaboration with African IT talents as an opportunity to address the high demand for this labor force.

Lisätietoja: IT2022 – IT with a purpose