Olisitko sinä uusi työkaverimme?

Haemme lisää Java-kehittäjiä joukkoomme. 

Me Eduixilla suunnittelemme, toteutamme ja toimitamme joustavia digitaalisia työkaluja koulutuksen kokonaisvaltaiseen hallintaan. Asiantuntijamme nauttivat haasteista ja kovasta työnteosta – tästä ovat todisteena vuosia kestäneet asiakassuhteet ja yli 25 vuoden historia. Palveluihimme kuuluvat ohjelmistokehityksen ja ohjelmistojen kokonaisvaltaisten käyttöönottojen lisäksi ylläpitopalvelut ja integraatioiden hallinta sekä konsultointi. Toimintamme kulmakiviä ovat vastuullisuus, läpinäkyvyys ja kestävyys.

Eduixin tekninen toimintaympäristö koostuu asiakaskohtaisista asennuksista, omista servereistä ja pilvipalveluista. Ylläpidämme lähes kaikkien suomalaisten yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen perusjärjestelmää Peppiä ja teemme järjestelmään omistajan tilaamaa kehitystä sekä omia järjestelmään liittyviä liitännäisiä ja lisäosia. Lisätietoa Pepistä: https://www.peppi-konsortio.fi/

Mitä toivomme sinulta?

Haemme nyt Peppi-järjestelmään liittyvään kehitykseen ja ylläpitoon keskittyvään joukkoomme uusia osaajia. Peppi-järjestelmän ei tarvitse olla ennalta tuttu, mutta odotamme osaamista ja näyttöjä seuraavilta osa-alueilta: JAVA, MariaDB, ElasticSearch, REST, ServiceMix, Liferay, Javascript, CSS. Valmista osaamista ei tarvitse olla näistä kaikista, mutta erittäin vankka Java-tausta sekä Linux-ympäristöjen ja ohjelmistokehityksen työkalujen sujuva käyttö on tehtävässä onnistumisen edellytys. Meillä on useita mielenkiintoisia ja erilaisia asiakkaita. Kaikki muukin osaamisesi löytää varmasti käyttökohteita. Jos kokemusta löytyy Atlassian-tuotteista ja Azure-ympäristöstä, pääset myös hyödyntämään niitä työssäsi.

Olemme erittäin kiinnostuneita kuulemaan myös harrasteprojekteistasi ja muista kiinnostuksen kohteistasi. Tehtävänkuvaasi muodostettaessa haluamme huomioida jokaisen hakijan yksilönä ja etsimme jatkuvasti uusia näkökulmia ja osaamista tukemaan kehitystämme yrityksenä.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Mukava työkaverit – sparraava työyhteisö
  • Joustavat työtavat
  • Etätyömahdollisuus
  • Työterveyshuolto Mehiläisellä
  • Hyvät ja toiveittesi mukaiset työvälineet
  • Viihtyisät toimistotilat Tampereen keskustassa

Palkkataso määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Palkasta ja muista eduista sovitaan hakijakohtaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kehitysjohtaja Leena Tuomela
040 731 9737
leena.tuomela@eduix.fi

Soittoaika: Maanantai 19.9.2022 klo 15 – 16

Hakemukset 30.9.2022 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Tutustu yritykseemme:  www.eduix.fi

Työntekijöiden ajatuksia työskentelystä Eduixista:

“Pääsen hyödyntämään osaamistani alalla, joka minua kiinnostaa ja jonka koen tärkeäksi.”
“Meillä on hyvä työilmapiiri ja mukavat työkaverit.”
“Pääsen työssäni tekemään kaikenlaista ja pystyn kehittymään työtehtävässäni.”
“Työskentelen mielenkiintoisten työtehtävien parissa.”

Olisi mukava kuulla sinusta. Jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä.

https://e-lomake.fi/lomakkeet/6881/lomake.html