Wihi-uutisia

Wihin käyttäjien määrä kasvaa tasaisesti, ja Wihin on ottamassa käyttöön kaksi uutta ammattikorkeakoulua: Metropolia ja Centria. Käyttöönottoprojektit käynnistyvät syksyn 2021 aikana – tervetuloa Wihi-käyttäjiksi!

Wihin 5.0-version päivitykset etenevät

Wihin 5.0-version päivitykset ovat hyvässä vauhdissa. Osalle se on saatu päivitettyä jo ennen kesälomia, ja nyt elo-syyskuussa saadaan kaikki loputkin päivitykset maaliin niille, jotka ovat päivityksen jo tilanneet. 5-version sisällöstä voi lukea blogistamme osoitteesta 

https://eduix.fi/blogi/2021/03/wihin-5-versio-julkaistaan-kevaan-aikana/.

Uusia ratkaisuja kehitteillä

Samalla, kun asennamme Wihin 5.0 -versiopäivityksiä, jatkamme tuotteen kehittämistä. Tällä hetkellä työn alla on seuraavat ominaisuudet:

  • Ohjaajien ja tarkastajien skaalautuvuus: Oppilaitos voi itse lisätä projektille haluamansa määrän ohjaajia ja tarkastajia – työllä voi siis olla halutessanne vain yksi ohjaaja, joka toimii ainoana tarkastajana, tai lukuisia ohjaajia ja tarkastajia tarpeen mukaan. Lisäksi aiemmasta poiketen ohjaaja ja vastuutarkastaja voivat olla eri henkilöitä. 
  • Uudet arkistointitoiminnallisuudet ja integraatioiden kehitys: Wihiin on rakennettu arkistointegraatiota varten toiminnot, joissa voi määritellä mm. arkistoon lähetettävät tiedostotyypit metatietoineen sekä sovitin Wihin ja Tweb-asianhallintajärjestelmän välille. Seuraavaksi alamme työstää integraatiota Dynastyyn. Mikäli olette kiinnostuneet Wihin arkistointegraatioon liittyvistä käyttöliittymistä tai asianhallintajärjestelmäintegraatioista, olkaa yhteydessä matalalla kynnyksellä! 
  • Wihi-Theseus -integraatio: Olemme kuluneen vuoden ajan yhteistyössä Haaga-Helian ja kansalliskirjaston kanssa määritelleet Theseus-integraation toteuttamista. Määrittely on saatu nyt siihen pisteeseen, että alamme siirtyä toteutusvaiheeseen.

Lisätietoja Wihi-kehityksestä antaa Taru Saikanmäki.