Itä-Suomen yliopisto ja Vaasan yliopisto jatkavat yhteistyötä Eduixin kanssa Peppi-ylläpidossa

Itä-Suomen yliopisto ja Vaasan yliopisto ovat päättäneet hankkia hankintalain mukaisella julkisella kilpailutuksella Peppi-opintotietojärjestelmäkokonaisuuden sovellusylläpitopalvelut Eduixilta tuleville vuosille.

”Tämä on meille todella iloinen uutinen”, kertoo Eduixin varatoimitusjohtaja Markus Varvio. ”Olemme työskennelleet molempien yliopistojen kanssa jo jonkin aikaa, ja on todella hienoa päästä jatkamaan hyvin sujunutta yhteistyötä. Meillä on todella korkeatasoista osaamista Peppi-ympäristöjen ylläpitoon, ja mielellämme annamme kaiken asiantuntemuksemme ja tietomme asiakkaidemme käyttöön jatkossakin. Odotamme innolla yhteistyön jatkumista ja syvenemistä tulevina vuosina!”

Kiitämme näitä korkeakouluja jatkuvasta luottamuksestanne, ja odotamme innolla yhteistyömme seuraavaa vaihetta!