Referenssi: Kuopio – saumaton tiedonkulku

Kuopion kaupungin logo

Täysin sähköiset käsittelyprosessit

Kuopion kaupungin laatu- ja kehityspäällikkö Sirpa Pajulan mukaan Kuopio on saavuttanut merkittävää lisäarvoa E-lomakkeen tuomilla mahdollisuuksilla. Paitsi että kaikki lomakkeet saadaan siirrettyä paperilta sähköisiksi lain vaatimukset täyttäen ja tietosuojaa parantaen,  mahdollistaa E-lomake myös sähköiset käsittelyprosessit, joissa tieto kulkee viranhaltijalta toiselle saumattomasti. Nimenomaan tämä vaiheittainen käsittely tarjoaa verratonta tukea kaupungin prosesseille.

“Olemme olleet todella tyytyväisiä nimenomaan tiedonkulkuun. Meillä on monia eriytettyjä toimialoja, mutta tieto kulkee sisäisesti hyvin ilman, että siirtymät näkyvät asiakkaalle. Eihän asiakasta kiinnosta, missä tai kuka asiaa hoitaa, kunhan se hoituu.” 

“Olen hurahtanut tähän ohjelmaan – näen siitä niin paljon hyötyjä.  Toivoisin vain, että se olisi yhä useammalla käytössään!” 

– Sirpa Pajula, Kuopion kaupunki

E-lomake Kuopiossa

  • Käytössä vuodesta 2005
  • 900 käyttäjää
  • Yli 1 500 aktiivista lomaketta.

Blogimme

Esittelyssä: Aimoa-Populus-integraatio 11.4.2024

Aimoa palvelee luottamushenkilöitä heidän toimikautensa aikana erilaisissa ilmoitus- sekä palkkio- ja korvausasioissa. Palvelu digitalisoi ja yhtenäistää käsittelyprosessin. Toiminnallisuutta voidaan edelleen laajentaa integraatioin. Aimoa-Populus-integraatio esittelyssä 11.4.2024

Lue lisää...

Kaikki artikkelit ja asiakastarinat löydät blogisivultamme

Skip to content