Kumppanuutemme Laurean kanssa syvenee

Suomen korkeakouluista n. 95 % on jo pitkään ollut asiakkaitamme ja kumppaneitamme. Korkeakoulusektorin kanssa työskentely on tarjonnut meille ideoita, mahdollisuuksia, haasteita ja kokemuksia jo yli kahden vuosikymmenen ajan.

Nyt iloitsemmekin siitä, että saamme tiivistää yhteistyötämme Laurean kanssa avainkumppanuussopimuksen muodossa.

Laurean avainkumppanuus on yhteistyötä, joka mahdollistaa meille laaja-alaisen ja systemaattisen yhteistyön Laurean eri koulutusten kanssa opiskelijayhteistyönä, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa sekä liiketoiminnassa. Käytännössä yhteistyö avainkumppaneiden kanssa sisältää projekteihin, rekrytointiin tai näkyvyyteen liittyvää yhteistyötä.

— Olemme tehneet yhteistyötä Laurean kanssa jo useamman vuoden, mutta avainkumppanuuden myötä yhteistyötä on mahdollista syventää entisestään. Olemme todella iloisia avainkumppanuudesta,

Eduix Oy:n Partner Director Pauliina Halme iloitsee.

Lisää aiheesta voit lukea Laurean verkkosivuilta: https://www.laurea.fi/ajankohtaista/uutiset/eduix-oy-laurean-avainkumppaniksi/