Eduix Oy

on perustettu vuonna 1996. Alusta alkaen yritys on tehnyt omaa ohjelmistotuotantoa, minkä tuloksena on syntynyt useita pitkälle kehittyneitä ja laajassa käytössä olevia ohjelmistoja. Eduix-ohjelmistotuotteet ja ohjelmistoaihiot toimivat alustana laajemmille kokonaisuuksille, jolloin toimituksiin liittyy asiakaskohtaisia räätälöintitöitä ja integraatioita. E-lomake on tuotteistettu verkkolomakkeiden ja sähköisen asioinnin alusta, jota räätälöidään tarvittaessa myös kunkin asiakkaan erityistarpeisiin. 

Pääosa toiminnastamme on kiinteähintaisia ohjelmistoprojekteja opetussektorin asiakkaille. Vastaamme aina lopputuloksesta ja ohjelmiston soveltuvuudesta asiakkaalle. Tarjoamme aina myös asiantuntevat ylläpitopalvelut toteuttamiimme ohjelmistoihin. 

Omien tuotteidemme lisäksi toimitamme ja tuemme Atlassianin Confluence ja Jira -ohjelmistoja sekä toteutamme niihin asiakaskohtaisia laajennuksia.

Eduxilla työskentelee yli 30 asiantuntijaa, liikevaihtomme (2016) on n. 2,5 miljoonaa euroa. Eduix on toimivan johdon omistama, velaton ja vakavarainen yhtiö.